Kijanu Rivs sa svojim bendom u komšiluku, sutra u Srbiji: Uoči koncerta uslikan u neprepoznatljivom izdanju (FOTO)

26.06.2024

11:40

0

Odlučio je malo da predahne od glume

Kijanu Rivs sa svojim bendom u komšiluku, sutra u Srbiji: Uoči koncerta uslikan u neprepoznatljivom izdanju (FOTO)
Kijanu Rivs na koncertu u Zagrebu - Copyright Profimedia

Kijanu Rivs je odlučio da malo predahne od glume i posveti se svom muzičkom bendu Dogstar.

Profimedia
 

On je nastupio na na muzičkom festivalu Inmusic u Zagrebu, a iako je padala kiša to ni njegov bend a ni publiku nije omelo da uživa u muzici.

Sutra u Kragujevcu

Kijanu Rivs će nastupiti u Srbiji i to na Arsenal festu koji se održava u Kragujevcu i koji počinje sutra i traje do 29. juna. On nastupa prvog dana festivala odnosno sutra uveče.

Podsetimo KIjanu je proslavljeni holivudski glumac i poznat je po svojoj humanosti i potpuno rasterećenom odnosu prema svojoj velikoj holivudskoj karijeri.

Profimedia
 

Tako je od sveukupno 114 milliona dolara zarađenih tokom snimanja "Matriksa", čak 80 miliona dao ekipi za specijalne efekte i šminku.

Njegovo bogatstvo se procenjuje na 360 miliona dolara

Osim toga, jednom prilikom je pomogao radniku koji je gradio filmski set "Matriksa". Taj čovek, naime, bio je jako siromašan i jedva je izdržavao porodicu. Kada je Kijanu čuo njegovu priču, dao mu je bonus od neverovatnih 20.000 dolara.

Profimedia
 

Prema rečima jednog od svedoka s filmskog seta, Kijanu je bio jedan od retkih koji se potrudio da zapamti imena svih ljudi na snimanju. Iako se njegovo bogatstvo procenjuje na više od 360 miliona dolara, Kijanu se vozi podzemnom železnicom. Ne živi u vili, nema telohranitelje.

U septembru 1997. godine paparaci su fotografisali Rivsa u zapadnom delu Holivuda kako sedi uz trotoar i druži se s beskućnikom.

U opuštenom izdanju, na podu

U sličnoj situaciji zatekli su ga hrvatski novinari. Naime zatekli su ga u opuštenom izdanju ispred hotela na podu, oslonjen o zid, kako leži u crnom džinsu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jutarnji.hr (@jutarnji.hr)

- Pričam na telefon, to je moje privatno vreme - uzvratio je novinarima Jutarnjeg lista, a onda se ipak na kraju slikao sa njima i ostavio lepu uspomenu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike