Vulkan knjige za savršen odmor: Popusti do 50%

11.06.2024

10:17

0

Do 13. juna na vulkani.rs

Vulkan knjige za savršen odmor: Popusti do 50%
Copyright Promo/Vulkan

Ukoliko niste odabrali svoje favorite za čitanje tokom nastupajućih toplih dana, na sajtu Vulkan izdavaštva čeka vas sjajna ponuda hit naslova svetske i domaće književnosti, najrazličitijih žanrova. Vulkan izdavaštvo je odabralo sjajne naslove koji će vaše proleće obojiti posebnom dozom uzbuđenja, mistikom i romantikom – i učinilo vam ih dostupnim po cenama sniženim i do 50%. Kako biste potpuno uživali u kupovini putem sajta vulkani.rs, obezbeđena je i besplatna dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije.

Klikom na link potražite knjigu kojoj ćete se iznova vraćati, a Vulkan izdavaštvo vam preporučuje nekoliko naslova.

Promo/Vulkan
 

Mesec bez meda, uzbudljivu ljubavnu priču autorki romana Neodoljiv Loren Bilings i Kristine Hobs, koje stoje iza pseudonima Kristina Loren, napisanu u stilu najboljih romantičnih komedija, ne smete propustiti, jer za dva zakleta neprijatelja mnogo toga može da se desi tokom iznenadnog putovanja na divno tropsko ostrvo – možda čak i ljubav. Divna romansa koja će vas povesti na urnebesno čitalačko putovanje je vrlo brzo po objavljivanju postala bestseler Njujork tajmsa i svrstala se među BookTok hitove.

Autorka uzbudljivog romana More uspomena Fiona Valpi obradovala nas je još jednom divnom pripovešću prepunom snažnih emocija, impresivnim delom inspirisanim istinitim pričama o francuskim izbeglicama koje su tražile utočište u Kazablanki tokom Drugog svetskog rata. Ljubavne priče iz Kazablanke će nam otkriti može li nova perspektiva pomoći da tragediju pretočimo u nadu i pronađemo utehu koja nam je potrebna da izlečimo slomljeno srce.

Opasan savez je šarmantan istorijski roman prepun intriga i romantičnih zavrzlama koji će ljubitelji dela Džejn Ostin obožavati. Zabavna pripovest iz pera Dženike Koen o mladoj ženi koja traži pomoć u svojim omiljenim knjigama kada postane devojka u nevolji u sopstvenoj priči prožeta je egzistencijalnom dilemom glavne junakinje ledi Viktorije Aston – da bi pomogla svojoj porodici, kog udvarača da izabere?

Istorijsko-ljubavni roman Dajane Biler Hotel tajni savršen je izbor za čitaoce koji uživaju u knjigama prepunim akcije i avanture. U veličanstvenom i dekadentnom gradu, u kom život teče u ritmu Štrausovih valcera i gde se vlasnici luksuznih hotela takmiče ko će ugostiti najlepši bal sezone, prepliću se strasti i osećanja, ali i šokantne tajne. Radnja je smeštena u Beč, 1878. Sezona balova upravo je počela, a Marija Valner želi samo jedno: da hotelu svoje porodice vrati nekadašnji sjaj – i neće dozvoliti da joj bilo šta stane na put.

Bestseler Sva plava boja sa neba, koji je osvojio čitaoce širom sveta, priča je o radosti življenja, apsolutnoj lepoti otkrivanja drugih ljudi, čaroliji naših osećanja. Francuska spisateljica Melisa da Kosta u svom debitantskom romanu istražuje ljudsku ranjivost, duboko prijateljstvo i važnost da se svaki trenutak živi punim plućima. Ova nezaboravna priča o kraju života koji dolazi prerano, o poslednjem putovanju, podseća nas da je čak i u bolesti moguće pronaći lepotu, milost i iskupljenje. Ovaj svetski i francuski izdavački fenomen poručuje nam da svaki dan nosi večnost u sebi.

Promo/Vulkan
 

Posetite sajt vulkani.rs i pronađite knjigu koja će vam ovo proleće učiniti posebnim.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 31. maja do 13. juna na sajtu vulkani.rs.

** Odabrani naslovi su na popustu do 50%.

*** Isporuka akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike