Pogledajte novi trejler za film "Sva lica dobrote": Ema Stoun i Džesi Plemons u trostrukom "ludilu" Jorgosa Lantimosa (VIDEO)

30.05.2024 | 08:15

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od 12. septembra

Copyright Profimedia

Novi trejler za film "Sva lica dobrote" (Kinds of Kindness) koji je svetsku premijeru imao na upravo završenom 77. Kanskom festivalu, a o kom se već mesecima govori, svakako sa razlogom jer stiže iz ruku internacionalno priznatog reditelja Jorgosa Lantimosa, upravo je objavljen za svetsku i domaću javnost. 

Profimedia
 

Plemons u tri različite uloge

Trejler filma, čiji je glavni akter Džesi Plemons na pomenutoj smotri u Kanu osvojio nagradu za najboljeg glumca, otkriva deliće zamršene Lantimosove drame u kojoj Plemons tumači tri različite uloge i prelazi od pokornog biznismena, preko ožalošćenog policajca do biseksualnog pripadnika kulta.

Promo/MCF
 

Reč je o tročasovnom triptihu koji u prvoj priči prati čoveka koji pred sobom nema mnogo izbora prilikom pokušaja da preuzme kontrolu nad svojim životom. Film jednako opisuje i policajca koga takođe tumači Plemons, a koji je uznemiren kada se njegova žena koja je nestala, vrati kao potpuno drugačija osoba. Treća priča predstavlja članove sekte i poklonike neobičnog kulta.

Promo/MCF
 

Pored Plemonsa, glavnu ulogu igra i Ema Stoun koja je sa istaknutim grčkim rediteljem već sarađivala na njegovom filmu "Miljenica" iz 2018. kao i poslednjem naslovu "Jadna stvorenja" ovenčanog sa četiri nagrade Oskar, od kojih je jedna od zlatnih statua upravo otišla u ruke Stounovoj, za najbolju glumicu.

Promo/MCF
 

Saradnik na ovom i na predhodnom filmu bio je i veoma aktuelni holivudski glumac Viljem Defo.

Film "Sva lica dobrote" naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od 12. septembra. 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam