Trejler novog filma Blejk Lajvli beleži neverovatnu gledanost: Prestigao i "Barbi" (VIDEO)

24.05.2024

16:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Do danas je na različitim platformama prikupio više od 222 miliona pregleda

Trejler novog filma Blejk Lajvli beleži neverovatnu gledanost: Prestigao i "Barbi" (VIDEO)
Copyright Profimedia

Prvi zvanični trejler za film "It Ends With Us" u kojem glavnu ulogu igra Blejk Lajvli jedan je od najgledanijih u poslednjih godinu dana.

Profimedia
 

Film je snimljen prema istoimenom bestseler romanu autorke Kolin Huver, a Studio Sony je 16. maja objavio prvi trejler koji je, prema WaveMetrixu, do danas na različitim platformama prikupio više od 222 miliona pregleda.

Profimedia
 

U samo 24 sata od objavljivanja imao je više od 128 miliona pregleda dok je "Barbi", jedan od najvećih hitova prošle godine imao 101,6 miliona u istom razdoblju.

Ljubavni trougao

Glavna junakinja je Lili Blum (Lajvli), koja se seli u Boston kako bi započela novi život nakon traumatičnog detinjstva. Ona uskoro pokreće sopstveni biznis gde upoznaje šarmantnog hirurga. Njihov odnos uskoro počinje da liči na odnos njenih roditelja. Kad se njena prva ljubav pojavi iznenada u njenom životu, Lilin odnos sa hirurgom počinje da se narušava, a ona shvata da mora da nauči da se oslanja na vlastitu snagu kako bi se pobrinula za svoju budućnost.

Profimedia
 

Mnogi ovaj film opisuju kao tobogan romantike i traume. Uz Lajvli, glavne uloge tumače Džastin Baldoni i Brendon Sklenar.

Film "It Ends With Us" u svetske bioskope stiže 9. avgusta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike