Tom Henks je samo jedan svoj film pogledao više od dva puta: Iako je bio veliki promašaj, i dalje mu je omiljen (VIDEO)

23.05.2024

08:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje nije uspelo da pokrije ni troškove budžeta

Tom Henks je samo jedan svoj film pogledao više od dva puta: Iako je bio veliki promašaj, i dalje mu je omiljen (VIDEO)
Tom Henks - Copyright Profimedia

U svojoj karijeri dugoj gotovo pet decenija, Tom Henks je igrao u brojnim blokbasterima i kritički hvaljenim filmovima, od "Foresta Gampa" i "Filadelfije", koji su mu doneli Oskare, do "Spasavanja redova Rajana" i mnogih drugih. Ipak, od svih filmova u kojima se pojavio, Henks je samo jedan pogledao više od dva puta.

Profimedia
 

Tokom intervjua za Gardijan, slavni glumac je pohvalio naučnofantastični film "Atlas oblaka" (Cloud Atlas) iz 2012. godine, koji je snimljen na bazi istoimenog romana Dejvida Mičela.

Ovo ostvarenje prati šest različitih, ali povezanih priča koje se događaju između 1849. i 2321. godine. Glavni glumci igraju više uloga u filmu koji pokazuje kako je sve u svetu povezano i kako akcije svakog pojedinca imaju uticaj na nekoga u budućnosti.

Transformacija svesti

Henks je u intervjuu rekao da mu je "Atlas oblaka" transformisao celu svest.

Profimedia
 

- Mislio sam: "Bože, ovo je fantastično." To je jedini film u kojem sam glumio a da sam ga pogledao više od dva puta. Ali nije postigao nikakav uspeh. Ne možete učiniti ništa u vezi sa tim.

"Atlas oblaka" bio je veliki promašaj jer nije uspeo da pokrije ni troškove budžeta svojom zaradom. Film je zaradio nešto više od 130 miliona dolara i podelio je kritičare, prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike