Džeki Čen zabrinuo obožavaoce svojim izgledom: Glumac otkrio zašto je "ostareo" (FOTO)

08.04.2024

16:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Godinama sam spreman da isprobam nešto novo u filmovima, bez obzira na to da li se radi o nekom izazovnom kaskaderskom potezu ili neobičnom izgledu lika"

Džeki Čen zabrinuo obožavaoce svojim izgledom: Glumac otkrio zašto je "ostareo" (FOTO)
Copyright Profimedia

Glumac Džeki Čen izjavio je da njegov ''ostareli izgled'' služi za ulogu u filmu koji trenutno snima i koji zahteva da izgleda kao stariji čovek, nakon što su njegovi obožavaoci izrazili zabrinutost zbog njegovog izgleda na fotografijama sa proslave 70. rođendana.

 

 

Čen je poručio da je dobrog zdravlja, prenosi malezijski portal Star.

Svaki put kad bih to čuo, srce bi mi stalo

''Mnogi prijatelji bi me podsećali - Džeki, puniš 70 godina! Svaki put kad bih to čuo, srce bi mi stalo - već imam 70 godina? Nakon što se oporavim od tog šoka, na pamet bi mi pala izreka koju sam čuo od svog starijeg brata Samo Hunga: "Mogućnost da se ostari je sreća'', rekao je Čen i dodao:

 

 

''Lik zahteva da imam sedu kosu i bradu i da izgledam staro. Godinama sam spreman da isprobam nešto novo u filmovima, bez obzira na to da li se radi o nekom izazovnom kaskaderskom potezu ili neobičnom izgledu lika".

Profimedia
 

Slavni glumac je naglasio da ''ima sreće'' što i danas snima.

''Kad gledam stare fotografije, probude se mnoge lepe uspomene. Sve što mogu da kažem je - volim da snimam filmove i volim sve obožavaoce''.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike