En Hatavej i Džesika Čestejn u zastrašujućem psihološkom trileru "Majčinski instinkt": Jedna je htela da odustane od uloge (FOTO/VIDEO)

25.03.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je adaptacija romana "Iza mržnje" Barbare Ejbl iz 2012. godine

En Hatavej i Džesika Čestejn u zastrašujućem psihološkom trileru "Majčinski instinkt": Jedna je htela da odustane od uloge (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Nakon zajedničkog pojavljivanja u filmovima "Interstellar" i "Vreme Armagedona", prijateljice iz stvarnog života En Hatavej i Džesika Čestejn igraju glavne uloge u psihološkom trileru "Majčinski instinkt".

Profimedia
 

Slavne oskarovke tumače najbolje prijateljice iz komšiluka Elis i Selin, čiji životi i veze izgledaju savršeno, sve dok tragična nesreća potpuno ne razbije iluziju i preokrene njihove živote naglavačke. To ih tera da preispituju sebe, svoje mentalno zdravlje i jedna drugu.

Najteža uloga

Hatavej je rekla da je ovo najteža uloga koju je igrala:

- To je probudilo moj najveći strah i skoro sam odustala od filma, jer nisam znala da li mogu da mu pristupim kao glumica.

Profimedia
 

Film je adaptacija romana "Iza mržnje" Barbare Ejbl iz 2012. godine. Priča je smeštena u šezdesete godine 20. veka, a Elis i Selin su domaćice koje, naizgled, imaju sve. Međutim, kada tragična nesreća naruši harmoniju njihovih života, krivica, sumnja i paranoja počinju da razotkrivaju njihovu sestrinsku vezu. Psihološka bitka volje počinje dok majčinski instinkt otkriva svoju mračniju stranu.

Zastrašujuće bure baruta

- Potrebne su glumice Džesikinog i Eninog kalibra da prenesu zamršenost ove dve uloge. Odnos između majke i deteta je najmoćnija veza između dva ljudska bića. Kada se ova veza prekine, to dovodi u pitanje konvencionalni moral, pa čak i zdrav razum. U atmosferi iza zatvorenih vrata Amerike 1960-ih, "Majčinski instinkt" postaje zastrašujuće bure baruta pod visokim pritiskom - rekao je reditelj ovog ostvarenja Benoa Delom.

Profimedia
 

Film u svetske bioskope stiže krajem ovog meseca, prenosi Harpers Bazzar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike