Margo Robi priprema novi projekat: Filmska adaptacija jedne od najpopularnijih video-igara na svetu (FOTO/VIDEO)

22.03.2024

07:03

0

Autor: Dejan Ćirić

Reč je o globalnom fenomenu

Margo Robi priprema novi projekat: Filmska adaptacija jedne od najpopularnijih video-igara na svetu (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Nakon velikog uspeha megahita "Barbi", produkcijska kuća LuckyChap Entertainment, koju je slavna glumica Margo Robi osnovala sa svojim suprugom Tomom Akerlijem radi na adaptaciji jedne od najpopularnijih video-igara na svetu "Sims". 

Film će režirati Kejt Heron, najpoznatija po režiji prve sezone Marvelove serije "Loki".

Profimedia
 

Na projektu će raditi i Electronic Arts, koji je objavio video-igru. Osim ovih informacija, trenutno nije poznato više detalja o filmu, potencijalnoj radnji, glumcima ili planiranom snimanju i premijeri.

Šta je "Sims"?

Reč je o globalnom fenomenu, video-igri u kojoj igrači upravljaju avatarima koji imaju karakter, veštine i odnose sa drugim avatarima, i prolaze kroz svakodnevne zadatke u životu, poput pripremanja večere, uređenja kuće i slično. Igra je bazirana na likovima koji imaju neke ciljeve i težnje, a avatari čak mogu da imaju i porodicu.

Kako prenosi The Hollywood Reporter, prva video-igra objavljena je 2000. godine, a ubrzo je proširena nastavcima i nizom dodatnih postavki poput odmora, poslovnih sastanaka, izlazaka, srednjoškolskog života, pa čak i magije koju avatari, odnosno igrači, mogu da stvaraju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike