Obožavaoci iz jednog razloga ne žele Kilijana Marfija u ulozi novog Bonda: Smatraju da je ovaj glumac idealan (FOTO/VIDEO)

15.03.2024

07:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Zvezda "Openhajmera" po mnogima nije dovoljno "mačo" za ovaj lik

Obožavaoci iz jednog razloga ne žele Kilijana Marfija u ulozi novog Bonda: Smatraju da je ovaj glumac idealan (FOTO/VIDEO)
Kilijan Marfi - Copyright Profimedia

Otkako se pojavila vest da je Kilijan Marfi vodeći kandidat za novog Džejmsa Bonda, ponovo se raspravlja o tome koji glumac je idealan za tu ulogu.

Profimeda
 

Iako je Marfi trenutno jedan od najtraženijih glumaca, mnogima "nije dovoljno mačo" za ulogu tajnog agenta. S druge strane, otkako je na Netfliks stigla serija "The Gentleman", neki su počeli da ističu da je upravo Teo Džejms idealan kandidat.

Profimedia
 

Glumac je zvezda nove serije Gaja Ričija, koja je spin-of istoimenog izuzetno popularnog filma britanskog redatelja iz 2019. godine. Džejms igra glavnog lika koji nasleđuje seosko imanje svog pokojnog oca, samo da bi otkrio da je ono zapravo carstvo marihuane.

Mislim da vidim budućeg Bonda

"Gledajući 'The Gentleman' na Netflixu, vidim Tea Džejmsa kao Bonda.", "Gledajući 'The Gentleman', mislim da vidim budućeg Džejmsa Bonda", "Jasno je da je Teo idealan i jedini mogući kandidat za Bonda", "Imam dovoljno dokaza da glasam za Tea Džejmsa kao novog Džejmsa Bonda", neki su od komentara na mreži X.

 

 

Producenti su početak rada na 26. filmu čuvene franšize najavili za kraj sledeće godine, prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike