Rajan Rejnolds u ulozi u kakvoj ga do sada nismo videli: U pidžami na krovu (FOTO/VIDEO)

13.09.2023

16:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Slavni glumac je ovim projektom ostvario svoj san

Rajan Rejnolds u ulozi u kakvoj ga do sada nismo videli: U pidžami na krovu (FOTO/VIDEO)
Rajan Rejnolds - Copyright Profimedia

Rajan Rejnolds je pokrenuo svoju emisiju za decu. Slavni glumac je posle fudbalskog kluba iz Velsa, kupio kanadsku kompaniju „Nuvei” koja nudi kompanijama usluge i servis za plaćanje a vredi skoro šest milijardi dolara.

Pre toga je probao i biznis sa proizvodnjom džina i bio manjinski vlasnik telefonske mreže „Mint Mobile”, koja je prodata „T-mobajl”, drugom najvećom operateru mobilne telefinije u Americi. Zbog svojih ulaganja Rejnolds ne mora više ni dan da provede na setu.

Profimedia
 

Ali, on ne staje. Osim što ide iz filma u film, iz uloge u ulogu, sada je pokrenuo svoju prvu originalnu emisiju „Priče za laku noć sa Rajanom” u okviru svoje producentske kuće „Maximum Effort”. Emisija je nastala u saradnji sa kanalom Fubo TV i ArtClass and Loon Productions.

Ostvaren san

Popularni glumac kaže da je ova emisija bila njegov san i da je o tome maštao već neko vreme.

Do sada je snimljeno petnaest emisija i već su počele da se emituju na kanalu Fubo TV.

„Priče za laku noć sa Rajanom” su magične i prijatne za opuštanje. Njegov melodičan glas daje pečat svakoj priči, pretvarajući ih u klasike za nove generacije.

Profimedia
 

Prema Forbsovoj listi iz 2020. godine, Rajan Rejnolds je bio drugi najplaćeniji glumac na svetu, zarađivao je više od 20 miliona dolara po filmu. Uskoro ga očekuje snimanje trećeg nastavka „Dedpula”, navodi Politika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike