Nataša Ninković u ljubavnom trouglu: Dramatičan zaplet u novim epizodama serije "Koža" (FOTO/VIDEO)

26.01.2024

16:42

0

Autor: Dejan Ćirić

Uz popularnu glumicu u nastavku priče igra i Ljubomir Bandović

Nataša Ninković u ljubavnom trouglu: Dramatičan zaplet u novim epizodama serije "Koža" (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo/RTS

Već posle prvog vikenda emitovanja, seriju “Koža” prati više od milion ljudi u Srbiji. Dugoočekivani kraj “Banjalučke trilogije” osvojio je gledaoce emotivnom i iskrenom pričom o Slobodanu Miloševiću, povratniku iz zatvora koji traži svoje mesto u posleratnoj Banjaluci.

Ono što odmah upada u oči je izuzetna glumačka ekipa “Kože”. Do sada smo, pored Nikole Pejakovića, koji je i autor scenarija, videli Vesnu Trivalić, Nebojšu Dugalića, Bodu Ninkovića, Sanju Vejnović...

Promo/RTS
 

U epizodama koje slede, priča se gradi oko novih likova - bivše ljubavi glavnog junaka koju tumači Nataša Ninković i njenog muža, kontroverznog biznismena, koga igra Ljubomir Bandović.

Ljubavni trougao

O radu sa banjalučkim kolegama Bandović kaže:

- Volim da radim sa svim glumcima sa ovih prostora, jer ovo su najbolji glumci na planeti. U Beranama sam se rodio, u Vranju odrastao, u Beogradu živim, a eto sad je tu i Banjaluka - kada dodam Trebinje, to su prsti jedne šake - ističe glumac.

Promo/RTS
 

Kako će se razvijati odnosi u emotivnom trouglu likova koje tumače Ninković, Bandović i Pejaković i zašto se treća i četvrta epizoda zovu baš “Grad” i “Pacovi”, pogledajte ovog vikenda na prvom programu RTS- a (subota i nedelja u 20 sati).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike