Slobodan Milošević izlazi iz Haga: Saznajte šta vas očekuje u prvoj epizodi "Kože" (FOTO/VIDEO)

19.01.2024

14:46

0

Trenutke slobode provodi sa sveštenikom i sa sećanjima koja ga progone

Slobodan Milošević izlazi iz Haga: Saznajte šta vas očekuje u prvoj epizodi "Kože" (FOTO/VIDEO)
Scena iz serije "Koža" - Copyright Promo/RTS

Prva epizoda domaće serije "Koža", biće premijerno prikazana u subotu, 20. januara u 20.05 časova na Prvom programu RTS-a.

Promo/RTS
 

U prvoj epizodi serije „Koža“, koja nosi naziv "Dječak", Slobodan Milošević, glavni junak serije koji se zove i preziva kao bivši predsednik Srbije, biva pušten iz zatvora u Hagu nakon petnaest godina robije.

Na ulici bez dokumenata

Slobodan će se naći na ulici bez dokumenata i sa realnom mogućnošću da ponovo bude uhapšen kao ilegalni useljenik. Trenutke slobode provodi sa sveštenikom koga poznaje iz zatvora, kao i sa sećanjima koja ga progone...

Promo/RTS
 

Uloge tumače: Nikola Pejaković, Aleksandar Jovanović, Nebojša Dugalić, Sanja Vejnović, Vesna Trivalić, Slobodan Ninković, Aleksandar Stojković, Ljubomir Bandović, Nataša Ninković, Jovo Maksić, Jovana Gavrilović, Milica Janevski, Vladimir Đorđević, Marko Todorović, Boris Isaković, Amar Ćorović, Marko Gvero, Miljka Brđanin, Slobodan Perišić, Ljubiša Savanović, Mirjana Đurđević, Vahid Džanković, Aleksandar Đurica. Željko Erkić, Boris Šavija, Branko Vidaković, Vuk Kostić... i drugi.

Scenario je pisao Nikola Pejaković a reditelj je Saša Hajduković.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike