Novi Netfliksov hit prikovao ljude za ekrane: "Ima fantastičnu priču i drži vas na ivici suza" (FOTO/VIDEO)

15.01.2024

12:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Seriju opisuju kao "prelepu, briljantnu i podsticajnu"

Novi Netfliksov hit prikovao ljude za ekrane: "Ima fantastičnu priču i drži vas na ivici suza" (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Novo ostvarenje koje je korisnike Netfliksa prikovalo za ekrane je serija "Dečak protiv svemira" od sedam epizoda smeštena u prašnjavo predgrađe Brizbejna 1985. godine. Serija prati srednjoškolca Elija Bela i njegovog starijeg brata Gasa koji žive u radničkoj četvrti sa svojom majkom Frenki, koja pati od zavisnosti, i njihovim očuhom Lajlom.

 

 

Iako je Eliju teško sa školskim nasilnicima i svojim očuhom, istovremeno ga usmeravaju srdačni osuđeni zločinac i prijatelj s kojim se dopisuje, a koji služi zatvorsku kaznu. U pokušaju da otkrije šta njegov očuh zaista smera, Eli kreće pogrešnim putem i meša se u kriminalno podzemlje svog grada.

Bio sam opčinjen

Serija već ima solidnih 86 posto na Rotten Tomatoes-u i 8/10 na IMDb-u, a neki fanovi su otišli korak dalje, dajući joj ocenu 10/10 opisujući je kao "prelepu, briljantnu i podsticajnu".

Na platformi X mnogi su delili svoje utiske, a neretko su gledaoci pisali da ih je serija prikovala za ekran.

"Sinoć sam gledao 'Boy Swallows Universe' na Netfliksu i posle toga sam bio opčinjen", "Ima fantastičnu priču i drži vas na ivici suza", "Glumci blistaju, ali Feliks Kameron kao mladi Eli Bel je fenomenalan", neki su od komentara.

U pitanju je adaptacija istoimenog bestselera autora i novinara Trenta Daltona, a priča je inspirisana Daltonovim detinjstvom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike