Deca glumice Kirsti Eli organizuju aukciju njenih ličnih predmeta: U ponudi neverovatne stvari

26.12.2023

10:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Pre nego što se okrenula glumi, Kirsti je bila dizajnerka enterijera i sakupila jedinstvene i vredne kolekcije

Deca glumice Kirsti Eli organizuju aukciju njenih ličnih predmeta: U ponudi neverovatne stvari
Kirsti Eli - Copyright Profimedia

Slavna glumica Kirsti Eli, poznata po ulogama u serijama "Kafić Uzdravlje", "Sever-Jug" i "Veronikine tajne", kao i serijalu filmova "Gle tko to govori", umrla je 5. decembra 2022. u 71. godini, od posledica raka debelog creva.

Profimedia
 

Njeno dvoje usvojene dece, Lili Prajs i Vilijam Tru Stivenson, odlučili da stave neke od glumičinih ličnih stvari na prodaju, putem aukcije na internet platformi.

Ogromne kolekcije neverovatnih predmeta

Pre nego što se okrenula glumi, Kirsti je bila dizajnerka enterijera. I sama je to otkrila 1996. godine, u jednom intervjuu. Ljubav prema dekoraciji navela ju je da sakupi ogromne kolekcije najrazličitijih predmeta, od ekskluzivnih modnih komada čuvenih brendova, do antikviteta, uključujući luster iz nacističke Nemačke.

- Naša majka prikupila je mnoge originalne i jedinstvene stvari tokom svog neverovatnog života. Želimo da podelimo neke od njih sa drugima u nadi da će širiti svoju ljubav prema uređenju - rekla su glumičina deca za People.

Profimedia
 

Aukcija u tri faze

Tako su u saradnji sa agencijom za nekretnine i onlajn aukcijskom platformom Lilli i Vilijam organizovali aukciju koja će se održati u tri faze. Prva od njih, koja traje do 7. januara, uključuje brojne antikvitete sa glumičinih imanja u Mejnu, Kaliforniji i Floridi, od bronzanih kipova do tapaciranih stolica i ogledala u stilu rokokoa.

Profimedia
 

Drugi deo aukcije, koji će trajati od 22. januara do 4. februara, uključivaće sve vrste ukrasnih predmeta, veliki viktorijanski ptičji kavez i predkolumbijski artefakt. Treći deo, koji će se održati između 18. marta i 7. aprila, fokusiraće se na odevne predmete i dodatke iz modne kolekcije Kirsti Eli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike