Margo Robi i Kilijan Marfi u priči koju niko nije očekivao: Iznenađenje za obožavaoce "Barbi" i "Openhajmera" (FOTO/VIDEO)

04.12.2023

07:31

1

Autor: Dejan Ćirić

Slavni glumci će "jedan na jedan" razgovarati o filmovima koji su ove godine osvojili svet

Margo Robi i Kilijan Marfi u priči koju niko nije očekivao: Iznenađenje za obožavaoce "Barbi" i "Openhajmera" (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Ukoliko potražimo statistiku najtraženijih termina na Google pretrazi ove godine, nesumnjivo će prvi samom vrhu liste biti Margo Robi i Kilijan Marfi, a onda i "Barbi" i "Openhajmer".

Dvoje glumaca i njihovi najnoviji filmovi obeležili su godinu koja je na izmaku, a fenomen je minulog leta postao mnogo više od filmskog i pretvorio se u kulturološki. O ovome će australijska glumica i irski glumac konačno razgovarati, "jedan na jedan". I internet ne može da dočeka.

 

 

"Actors on Actors" je serijal koji je pokrenuo magazin Variety, a koji je dostupan na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu. Nova serija razgovora između najistaknutijih holivudskih glumaca počeće 6. decembra, nakon što bude objavljen decembarski broj štampanog izdanja.

Filmovi koji su im promenili živote

Ono što niko nije očekivao, ali čemu su se svi nadali jeste da će upravo Margo i Kilijan, koji su na svojevrstan način obeležili godinu u Holivudu, stati jedan naspram drugog kako bi razgovarali o projektima koji su nesumnjivo promenili njihove živote.

Profimedia
 

Novi serijal stiže u susret sezoni nagrada, odnosno predstojećem periodu kada nas očekuje dodela svih većih priznanja u Holivudu, a koji se završava dodelom Oskara, navodi journal.rs.

Profimedia
 

Margo Robi i Kilijan Marfi imena su koja se visoko kotiraju među ovogodišnjim favoritima, ali Američka filmska akademija još uvek nije objavila zvanične nominacije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike