Natali Portman otkrila zastrašujuću istinu o deci glumcima u Holivudu: Čula sam previše loših priča!

25.11.2023

07:10

0

Autor: Dejan Ćirić

"Osećam da je bila gotovo slučajnost što nisam bila povređena kada sam kao devojčica ušla u filmsku industriju", ističe glumica

Natali Portman otkrila zastrašujuću istinu o deci glumcima u Holivudu: Čula sam previše loših priča!
Copyright Profimedia

Natali Portman je za magazin Variety govorila o svom iskustvu kada je kao devojčica ušla u glumačke vode i poručila da deca ne bi trebalo da igraju u filmovima. Glumica smatra da ju je sreća sačuvala od opasnosti kada je kao dete ušla u filmsku industriju i ističe da joj je puno pomoglo to što su joj roditelji bili vrlo zaštitnički nastrojeni.

Profimedia
 

Na pitanje hoće li da podstiče mlade ljude da se bave glumom i šoubiznisom, imala je izričit stav:

- Ne bih ohrabrivala mlade ljude da ulaze u ovo. Posebno ne kao deca. Osećam da je bila gotovo slučajnost što nisam bila povređena, a uz to sam imala divne roditelje koji su me štitili. Ne voliš to kad si dete, ali si zahvalan na tome kad odrasteš - rekla je glumica i dodala:

- Čula sam previše loših priča da bih mislila da bilo koje dete treba da bude deo ovoga. 

Pakao nekadašnje dečje zvezde

Mnoge nekadašnje dečje zvezde povukle su se iz glume nakon što su doživeli ogromnu slavu pre nego što su postali punoletni. Jedan od primera je Džejk Lojd, koji je sa Portman glumio u filmu "Star Wars: The Phantom Menace". Sada ima 34 godine i više se ne bavi glumom. Nakon izlaska tog filma rekao je da mu se život pretvorio u "pravi pakao" jer je dnevno davao i po 60 intervjua.

Profimedia
 

Bio je i meta maltretiranja u školi jer su deca bila, kako je rekao, zla prema njemu. To je ozbiljno uticalo na njegovo mentalno zdravlje. Nekoliko puta je hapšen, boravio je i u psihijatrijskoj ustanovi i dijagnostifikovana mu je šizofrenija. S obzirom na to da je Natali bila svedok tome, razumljivo je što smatra da deca ne bi trebalo da glume u filmovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike