Šokantna izjava Šona Pena o smrti Metjua Perija: Tragično je, ali napravio je mnogo štete

24.11.2023 | 17:30

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je otkrio da nije iznenađen smrću svog kolege

Copyright Profimedia

Šon Pen je po prvi put progovorio nakon smrti Metjua Perija, rekavši da je zvezda "Prijatelja" bila veoma hrabra jer je u medijima pričala o zavisnosti, što on ceni jer ima sina Hupera koji se kao tinejdžer borio sa zavisnošću o metamfetaminu, prenosi Daily Mail.

- Bio je talentovan čovek. Ne mogu reći da sam ga dobro poznavao, ali mi se jako svideo - rekao je slavni glumac i otkrio da je Metjua video neposredno pre smrti na aerodromu u Los Anđelesu.

Šon Pen/Profimedia
 

- Pohvalio sam ga za ono što sam znao o njegovoj knjizi. Tada je nisam još pročitao, ali sam video njegove intervjue i pričao je o tome vrlo mudro, velikodušno govoreći o svom iskustvu u nadi da pomogne drugima.

Profimedia
 

Nisam iznenađen

Pen je, ipak, rekao da ga smrt poznatog glumca nije iznenadila.

- Tragično je, ali ne mogu da kažem da sam bio iznenađen. Ne znam šta je navedeno u izveštaju mrtvozornika, ali znam da je napravio mnogo štete svojim organima tokom godina - priznao je glumac i dodao da želi sve najbolje Perijevoj porodici jer je, kao je naveo, teško ostaviti tu priču iza sebe i svojim talentom pružati radost ljudima.

Profimedia
 

Šon Pen je 2001. godine odigrao malu ulogu u "Prijateljima". Igrao je dečka Fibine sestre bliznakinje koju je takođe igrala Lisa Kudrou. Pojavio se u dve epizode, ali je reditelj serije kasnije rekao da je on bio najmanje uspešna gostujuća zvezda u čuvenom sitkomu. Kasnije se pričalo da to jednostavno nije bio stil produkcije na koji je on navikao.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam