Glamur Jelene Gavrilović u srcu Menhetna: Muzički nastup na gala svečanosti (GALERIJA)

21.11.2023

12:40

0

Četvrto po redu ovakvo okupljanje

Glamur Jelene Gavrilović u srcu Menhetna: Muzički nastup na gala svečanosti (GALERIJA)
Jelena Gavrilović - Copyright WESTON KLOEFKORN/PROMO

Naša glumica Jelena Gavrilović oduševila je prisutne svojim glamuroznim stilom na gala manifestaciji u Njujorku u organizaciji Srpskog filantropskog udruženja, 17. novembra u legendarnom “Ćiprijaniju” u srcu Menhetna.

WESTON KLOEFKORN/PROMO
 

Četvrto po redu ovakvo okupljanje imalo je 470 gostiju iz različitih delova Sjedinjenih američkih država i drugih delova sveta.

Prikupljeno više od 100.000 dolara

Prikupljena suma od preko 100.000 dolara biće jednako raspoređena na dva istaknuta projekta: Feel to Heal Fondacije Novak Djoković, koji ima za cilj da osnaži emocionalnu inteligenciju kod dece, opremajući ih veštinama neophodnim za uspešan život, i projekat palijativnog zbrinjavanja dece obolele od neizlečivih bolesti, koji uključuje pružanje medicinske i psihološke nege deci i pomoć njihovim porodicama.

Jelena Gavrilović vodila je događaj uz Đorđa Petkovića, člana Upravnog odbora Srpskog filantropskog društva, a posebnu pažnju i pozitivne reakcije izazvao je njen muzički nastup.

WESTON KLOEFKORN/PROMO
 

- Neverovatna je čast i zadovoljstvo što sam drugu godinu zaredom deo ove manifestacije. Izuzetno sam srećna što će ovogodišnji prihod biti usmeren ka stvaranju boljeg sveta za decu u Srbiji - izjavila je Jelena Gavrilović.

Za ovu priliku Jelena je nosila kreaciju Amine Hasanbegović, uz Svarovski nakit koji je dizajnirala kreativna direktorka Svarovskog, Đovana Engelbert.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike