"U Beogradu tvrde da sam Crnogorac, a tamo kažu - Beograđanin": Evo gde će biti sahranjen Žarko Laušević, ako porodica odobri

15.11.2023

18:46

0

Država i grad Beograd ponudili su porodici slavnog glumca da njegova večna kuća bude u prestonici

"U Beogradu tvrde da sam Crnogorac, a tamo kažu - Beograđanin": Evo gde će biti sahranjen Žarko Laušević, ako porodica odobri
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Proslavljeni glumac Žarko Laušević koji je preminuo u 63. godini posle kratke i teške bolesti biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana, ukoliko se porodica sa takvom odlukom složi.

Prema pisanju medija, država i grad Beograd ponudili su porodici slavnog glumca da njegova večna kuća bude na Novom groblju i jedino što se čeka je pristanak porodice.

Ministarka je rekla da će on ostati upamćen kao jedan od najtalentovanijih glumaca na prostorima bivše Jugoslavije, prenosi Informer.

 "Za mene u Beogradu tvrde da sam Crnogorac, u Crnoj Gori kažu - Beograđanin", čuvena je rečenica Lauševića, a gde će počivati još uvek je neizvesno.

Podsetimo, vest o odlasku glumca u ime porodice objavila je Anita Laušević.

- Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena - navela je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike