Slučajno otkrivena vest o premijeri petog nastavka filma "Šrek": Kriva je radnica holivudskog studija!

15.11.2023

10:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Tačni detalji zapleta još uvek nisu poznati

Slučajno otkrivena vest o premijeri petog nastavka filma "Šrek": Kriva je radnica holivudskog studija!
Copyright Profimedia

Peti film iz franšize o Šreku, zelenom bauku koji živi u močvari i voli samoću, navodno će biti prikazan 2025. godine o čemu je, sasvim slučajno, javnost obavestila jedna od zaposlenih radnica u kompaniji „NBC Universal”.

Podatak u kojem je naveden datum premijere pojavio se na platformi Linkedln, ali studio nije želeo da komentariše ove navode.

Profimedia
 

Šef animacijskog studija „Illumination” Kris Meledandri otkrio je ove godine da se već pregovara sa glumcima koji će biti angažovani u predstojećoj priči o Šreku, uz već stalnu postavu koju čine Majk Majers, Kameron Dijaz i Edi Marfi.

Još uvek bez konkretnih detalja

Tačni detalji zapleta nisu poznati. Prvi put je o projektu počelo da se govori 2018. godine, ali film nikada nije ugledao svetlost dana. Originalni „Šrek” premijeru je imao 2001. godine i govorio je o bauku čiji se život menja kada se u njegovoj močvari nađu stvorenja iz bajki po naređenju lorda Farkvarda od Duloka. Šrek im kaže da će pitati lorda Farkvarda da ih vrati i kreće do Duloka sa pričajućim Magarcem, jedinim stvorenjem iz bajke koji zna put do njega.

Profimedia
 

Uz budžet od 60 miliona, prvi “Šrek” je zaradio 491,8 miliona dolara dok su svi filmovi o simpatičnom bauku prikupili tri milijarde dolara na svetskim bioskopskim blagajnama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike