Iznenada preminuo glumac Tajler Kristofer Bejker: Igrao je u mnogim popularnim serijama i bio oženjen Evom Longorijom

01.11.2023

12:38

0

Autor: Dejan Ćirić

Umro je od srčanog udara

Iznenada preminuo glumac Tajler Kristofer Bejker: Igrao je u mnogim popularnim serijama i bio oženjen Evom Longorijom
Copyright Profimedia

Glumac Tajler Kristofer Bejker, najpoznatiji po ulogama u serijama "Opšta bolnica" i "Dani naših života", preminuo je u 50. godini života.

Njegov prijatelj i kolega Moris Benard potvrdio je vest o smrti glumca, rekavši da je umro nakon srčanog udara.

Profimedia
 

"Sa velikom tugom objavljujemo smrt Tajlera Kristofera. On je preminuo nakon srčanog udara u svom stanu u San Dijegu", napisao je Tajlerov dugogodišnji kolega, piše LA Tajms.

Ljubazna duša i divan prijatelj

"Tajler je zaista bio talentovana osoba koja je osvetljavala ekran u svakoj sceni koju je izvodio. Uživao je da donosi radost svojim vernim fanovima. Bio je ljubazna duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali. Bio je zagovornik boljeg mentalnog zdravlja i lečenja od zavisnosti, i otvoreno je govorio o svojoj borbi sa bipolarnom depresijom i alkoholizmom. Veoma smo tužni zbog gubitka našeg dragog prijatelja i molimo se za njegovu decu i oca", dodao je Benard.

Profimedia
 

Tajler Kristofer Bejker široj javnosti je poznat po ulozi u seriji "Opšta bolnica", u kojoj je glumio od 1996. do 2016. godine. Glavna uloga u ovoj seriji donela mu je nagradu Emi za najboljeg glavnog glumca, kao i mnoge druge nominacije. On je takođe igrao Stefana DiMera u "Danima naših života", od 2018. do 2019. godine.

Bejker je bio oženjen zvezdom "Očajnih domaćica" Evom Longorijom od 2002. do 2004. godine. Iz braka sa novinarkom Brienne Pedigo ima dvoje dece, sina Grejsuna i ćerku Boem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike