Poznata glumica Suzan Samers preminula dan pre svog rođendana: Sa karcinomom se borila čitavog života

16.10.2023

07:06

0

Autor: Dejan Ćirić

Umrla je u 76. godini

Poznata glumica Suzan Samers preminula dan pre svog rođendana: Sa karcinomom se borila čitavog života
Copyright Profimedia

Poznata glumica Suzan Samers umrla je juče samo dan pre svog 77. rođendana, potvrdio je njen portparol za magazin People. Svoje najpoznatije uloge odigrala u serijama "Three's Company" i "Step by Step".

Profimedia
 

"Suzan Samers preminula je mirno kod kuće u ranim jutarnjim satima 15. oktobra. Sa agresivnim oblikom raka dojke borila se više od 23 godine. Bila je okružena svojim voljenim suprugom Alanom, sinom Brusom i ostalim članovima svoje najbliže porodice, koji su se okupili kako bi proslavili njen 77. rođendan. Umesto toga, slaviće njen izvanredan život i žele da se zahvale njenim obožavaocima koji su je jako voleli", napisao je glumičin dugogodišnji publicista Er Kjuri Hej u saopštenju koje je objavio.

Profimedia
 

Alan Hamel je svojoj supruzi dao rani rođendanski poklon neposredno pre nego što je umrla. To je bila rukom pisana ljubavna pesma umotana u njene omiljene ružičaste božure.

Ceo život se borila sa rakom

Zvezdi serije "Korak po korak" prvi put je dijagnostikovan rak dojke u 50-im godinama nakon što se borila sa rakom kože u 30-im i prevazišla "dve hiperplazije" u 20-im, objasnio je Hamel.

- Dajem sve od sebe da ne dozvolim da me ova podmukla bolest kontroliše. To je recidiv mog raka dojke. Kao i svaki pacijent sa rakom, uplašite se kad čujete da se vratio, dobijate prazninu u stomaku. Onda obučem svoju borbenu opremu i krenem u rat. Ovo mi je poznato bojno polje i veoma sam čvrsta - govorila je glumica.

Profimedia
 

Sahrana Suzan Samers biće organizovana u krugu najbližih članova porodice, daleko od javnosti, a komemoracija je zakazana za naredni mesec, piše People.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike