Džoan Kolins pripremila "bombu": Čuvena Aleksis otkriva mračne tajne iz svog života i zlatnog doba Holivuda!

12.10.2023 | 20:15

Autor: Bojana Bačić

Knjiga daje intiman pogled na život slavne glumice, od najranijih dana kao mlade zvezde pa sve do kasne faze njene karijere

Copyright Profimedia

Glumica Džoan Kolins nikada nije preterano krila detalje iz svog ličnog i profesionalnog života, ali njeni najnoviji memoari bi ipak mogli biti "prava bomba", prenose svetski mediji uoči objavljivanja knjige čiji izlazak je planiran za 24. oktobar.

Džoan Kolins/Profimedia
 

Ova devedesetogodišnja glumica je jedna od retkih živih zvezda iz zlatnog Holivuda, i zato bi mogla biti neiscrpan izvor mnogih tajni iz tog perioda.

Mučni detalji abortusa

Knjiga "Behind The Shoulder Pads - Tales I Tell My Friends", koja se već može naručiti na Amazonu, daje intiman pogled na život slavne glumice, od najranijih dana kao mlade zvezde pa sve do kasne faze njene karijere.

U ovoj knjizi Džoan otkriva mučne detalje abortusa koji se dogodio šezdesetih godina prošlog veka kada je bila verena za Vorena Bitija. Kako navodi u knjizi, ovu tešku odluku su doneli jer su su bojali kakav bi uticaj vanbračno dete moglo da ima na njihove karijere.

Profimedia
 

- Nije preuzeo nikakvu odgovornost, zato što sam ostala trudna. Pokušavala sam da ubedim sebe da radimo pravu stvar dok je Voren bio zagledan u papir na kojem su bila upustva. Bila sam u srednjim dvadesetim godinama i imala sam uspešnu karijeru - priseća se Džoan.

Veza nije imala budućnost

Kako je navela, veza sa Bitijem, za kojeg je bila verena, nije imala dugoročnu budućnost.

- Beba bi sve promenila. Morala bih da prestanem da radim. Foks bi otkazao ugovor, a verovatno bih izgubila i liniju - otkrila je glumica zašto porođaj nije dolazio u obzir.

Kolins u knjizi pominje i njen odnos sa Merilin Monro, otkrivajući da joj je davala savete kako da se suoči sa "vukovima u gradu".

Profimedia
 

Glumica je u memoarima progovorila i o svom rivalstvu sa sestrom ali i bolnom gubitku kada je ona umrla 2015. godine.

- Niko, ni naši prijatelji, ni naša najbliža porodica, neće znati šta smo sve delile zajedno tokom celog života, kao i duboku ljubav koja je postojala između nas i koju još uvek osećam.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam