Vulkanov sajam knjiga – erupcija sjajnih naslova za decu i odrasle!

03.10.2023

11:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Posebna pažnja tokom manifestacije biće posvećena najmlađim čitaocima

Vulkanov sajam knjiga – erupcija sjajnih naslova za decu i odrasle!
Copyright Promo/Vulkan

Četvrti put zaredom, tradicionalno u oktobru, pre Beogradskog sajma knjiga, Vulkan izdavaštvo i knjižare Vulkan organizuju svojevrsni praznik književnosti – Vulkanov sajam knjiga.

Manifestacija će biti održana od 14. do 22. oktobra, a ljubitelji pisane reči koji je s nestrpljenjem iščekuju biće u mogućnosti da željene naslove i nova izdanja nabave po specijalnim cenama u 32 knjižare Vulkan širom zemlje i putem dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs.

Tokom Vulkanovog sajma knjiga, na policama knjižara Vulkan i na pomenutim sajtovima pojaviće se i niz novih, najatraktivnijih naslova svetske i domaće književnosti.

Promo/Vulkan
 

Novi naslovi

Za ljubitelje trilera prijatno iznenađenje je bestseler Njujork tajmsa "Kako ubijaju dobre devojke" autorke Holi Džekson, prvi deo fascinantne trilogije koja je prodata u milionima primeraka, a po kojoj BBC priprema televizijsku adaptaciju. Ova misteriozna priča o ubistvu prelepe maturantkinje Endi Bel ovenčana je britanskom Nacionalnom književnom nagradom 2020. godine.

Promo/Vulkan
 

Ništa manje uzbuđenja neće izazvati roman "Kradljivac duša" nemačkog majstora trilera Sebastijana Ficeka, autora bestselera Igra žmurke, koji je doživeo veliki uspeh u Evropi i Aziji i preveden je na više od 20 jezika. Zadovoljstvo čitanja probudiće senzacionalni triler Ešli Odrejn "Šaputanja". Autorka bestselera "Instinkt" u novom romanu otvara tamne hodnike porodičnih odnosa i u emotivnom rolerkosteru otkriva sve izazove majčinstva.

Posebna pažnja tokom Vulkanovog sajma knjiga biće posvećena najmlađoj publici. Neodoljiva "Britanika: Bebina prva encikopedija" u izdanju Vulkančića poziva na igru i istraživanje sveta, a serijal "Jednorograd" dobio je svoj nastavak u priči "Jednorograd: Naopaka rođendanska žurka".

Promo/Vulkan
 

Promocija knjiga Nikole Đurička

Kruna niza uzbuđenja tokom Vulkanovog sajma knjiga biće promocija knjiga Nikole Đurička "Konačno sve dogodovštine jednog Džonija" i "Vrabac Džoni", koja će biti održana 17. oktobra od 11 sati u knjižari Vulkan u Sremskoj.

Dan kasnije, na istoj lokaciji, sa početkom u 19 sati, biće predstavljena nova knjiga jednog od najznačajnijih srpskih putopisaca Dušana Miklje "Istraga o neprilagođenima", u kojoj, istražujući slučaj neprilagođenih, autor preispituje mnoge paradokse naše civilizacije, nad kojima je svako od nas bio bezbroj puta zamišljen.

Ove jeseni uživajte u najboljim Vulkanovim knjigama po najpristupačnijim sajamskim cenama!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike