Omiljena Vulkančić akcija: 3 knjige za 999 dinara

18.09.2023

14:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Do 28. septembra na sajtu vulkancic.rs

Omiljena Vulkančić akcija: 3 knjige za 999 dinara
Copyright Promo/Vulkan

Do 28. septembra iskoristite priliku da čak tri knjige u izdanju Vulkančića kupite po ceni od 999 dinara. Na sajtu vulkancic.rs, među odabranim dečjim naslovima potražite knjige za sve uzraste, omiljene dečje bajke, interaktivne slikovnice za najmlađe, atlase, fantastično ilustrovane enciklopedije, mozgalice... Kupovinom knjiga za decu putem sajta vulkancic.rs ostvarujete i besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije.

Akcijske naslove potražite putem linka, a neodlučnima preporučujemo nekoliko najprodavanijih izdanja.

Slikovnica Nežni dodir: U džungli idealna je za prve susrete mališana s knjigom. Učenje brojeva biće zabavno i jednostavno uz posebnu teksturu namenjenu bebinim prstićima. Uz ovu šarenu knjižicu mališani će istraživati svet oko nas dok malene ruke na svakoj strani budu pronalazile mekane teksture koje će ih dodatno zabaviti.

Uzmite svoje najlepše bojice, pronađite predivne nalepnice i šablone koje nudi interaktivna knjiga Umiljate životinje i učinite svaku scenu neponovljivom.

Promo/Vulkan
 

Knjiga sa prelepim i toplim ilustracijama, Stvarno (ne) volim zimu oduševiće i vašeg mališana. U ovoj dirljivoj i poučnoj priči o dobroti i velikodušnosti pisanoj jednostavnim jezikom i pitkim stilom najmlađi će saznati da li će dvoje najboljih prijatelja naučiti da pomire svoje različite strane.

Sve tajne o odrastanju pronaći ćete u zbirci pesama našeg stihotvorca Andreje Paunovića Šmekeri i šmizle. Upustite se u avanturu poigravanja rečima koje otvaraju male i velike teme. Knjiga sadrži osamnaest raskošno ilustrovanih pesama, koje odišu dečjom vedrinom, toplim opisima i duhovitim dosetkama. Uz mnoge pesme pronaći ćete QR kod, koji vodi do animiranog videa.

Ispunjen nezaboravnim likovima i čarolijom, najmaštovitiji roman za decu škotskog pisca Džejmsa Metjua Barija Petar Pan upoznaće vas sa dečkom koji ne želi da odraste. Otisnite se na putovanje u magičnu Nedođiju, zemlju mnogih čuda i lepote, ali i brojnih opasnosti koje će junaci morati da savladaju kako bi se vratili kući.

Na sajtu vulkancic.rs čekaju vas knjige pune magičnih aktivnosti i čarobnih priča, i to po neodoljivim cenama.

NAPOMENE:

* Akcija traje do 28. septembra na sajtu vulkancic.rs i njom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkančića.

* Potrebno je da poručite tri akcijska naslova kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara.

*Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike