„Pravednik 3: Konačno poglavlje” u bioskopima od 31. avgusta (FOTO/VIDEO)

29.08.2023

12:10

0

Autor: Dejan Ćirić

Kao i prethodna dva, završni film trilogije napravljen je po jednostavnom, ali efektnom principu filmova osvete, kad jedan čovek zaobilazi pravni sastav i uzima pravdu u ruke

„Pravednik 3: Konačno poglavlje” u bioskopima od 31. avgusta (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Robert Mekal se vraća! Treći i poslednji deo trilogije „Pravednik 3: Konačno poglavlje” (Equalizer 3) sa Denzelom Vošingtonom u glavnoj ulozi, na repertoar domaćih bioskopa stiže 31. avgusta. Ovog puta, Denzel nas vodi na putovanje u Italiju, a pridružiće mu se Dakota Fening.

Zahvaljujući reditelju Antoanu Fukuu i Denzelu Vošingtonu, čeka nas puno uzbuđenja!

Zaustaviti mafiju i spasiti prijatelje

U završnom delu filma, bivši marinac i vojni obaveštajac - Robert Mekal, uživa u južnoj Italiji. Polako se opušta u drugačijem okruženju, otkriva prirodne lepote, hranu i okružuje se toplim ljudima koji mu pokazuju lepšu stranu života.

Međutim, ubrzo uviđa da su ljudi sa kojima se zbližio pod terorom lokalnog mafijaša. Naravno, Mekal nije u stanju samo mirno da posmatra. Zna šta mora da učini po svaku cenu – da zaustavi mafiju i spasi svoje prijatelje…

Profimedia
 

Filmovi o „Pravedniku” zasnovani su na likovima koje su stvorili Ričard Lindhajm i Majkl Sloun, a zapravo su reboot legendarne istoimene televizijske serije iz osamdesetih. Kao i prethodna dva, završni film trilogije napravljen je po jednostavnom, ali efektnom principu filmova osvete, kad jedan čovek zaobilazi pravni sastav i uzima pravdu u ruke.

Ne propustite u bioskopima od 31. avgusta pravu akcionu poslasticu „Pravednik 3: Konačno poglavlje”!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike