Poseban režim življenja tokom trajanja festivala: Sve je spremno za još jednu Nušićijadu (FOTO)

23.08.2023

16:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Pod sloganom „Viđen si u Ivanjici” organizatori pozivaju sve ljubitelje smeha, dobre zabave i odabranih kulturnih sadržaja da dođu i uživaju u Ivanjici

Poseban režim življenja tokom trajanja festivala: Sve je spremno za još jednu Nušićijadu (FOTO)
Copyright RINA

Praznik kulture, humora, zabave i smeha, ivanjički festival Nušićijada ove godine održava se od 25. do 27. avgusta pod sloganom „Ko čita - ne skita” i posvećen je 155 godišnjici čitalačke kulture u ovoj varoši.

I ove godine posetioce očekuje mnošto različitih sadržaja, muzičkih koncerata, pozorišnih predstava, izložbi, edukativnih sadržaja, kabarea, plesnih uličnih performansa, programa za decu.

RINA
 

Viđen si u Ivanjici

Domaćin 14. po redu Nušićijade je "Branislav Nušić", odnosno glumac Milan Milosavljević koji će na samom otvaranju preuzeti ključeve grada od predsednika opštine i proglasiti poseban režim življenja tokom trajanja festivala. Parada kostimiranih građana vratiće ovu malu varoš u vreme s kraja 19. i početka 20. veka.

Pod sloganom „Viđen si u Ivanjici” organizatori pozivaju sve ljubitelje smeha, dobre zabave i odabranih kulturnih sadržaja da dođu i uživaju u Ivanjici tokom trajanja festivala.

RINA
 

Ove godine posetioci će sve tri festivalske večeri imati priliku da uživaju i u koncertima poznatih pevača, pa tako u petak nastupa Miroslav Ilić, u subotu Sergej Ćetković, dok je nedelja rezervisana za koncert Jelene Rozge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike