Kako je sprečen "smrtonosni" poljubac unuke Elvisa Prislija: Rajli Kio nije znala da ne sme da jede kikiriki (FOTO/VIDEO)

15.08.2023

10:53

0

Autor: Dejan Ćirić

Zbog obične granole zaustavljeno je snimanje filma

Kako je sprečen "smrtonosni" poljubac unuke Elvisa Prislija: Rajli Kio nije znala da ne sme da jede kikiriki (FOTO/VIDEO)
Rajli Kio - Copyright Profimedia

Unuka slavnog Elvisa Prislija, glumica Rajli Kio, otkrila je da je pre nekoliko godina slučajno zaustavila snimanje filma "Under the Silver Lake" u kojem je igrala sa Endruom Garfildom.

Profimedia
 

Glumica je jednog dana na setu, pre snimanja scene ljubljenja, jela granolu sa kikirikijem, što je moglo da se završi kobno jer je Garfild alergičan na kikiriki, prenosi Varajeti.

Šminkerka sprečila katastrofu

- Bila sam u prikolici za šminkanje i jela granolu. Pripremala sam se da snimim scenu u kojoj se ljubim sa Endruom. Šminkerka me je u jednom trenutku pitala da li u tome što jedem ima kikirikija. Rekla sam joj da nisam sigurna, ali da mislim da ima - otkrila je Kio.

Endru Garfild/Profimedia
 

Šminkerka je u tom momentu istrčala i dovela producenta koji je glumici rekao da je njen kolega jako alergičan na kikiriki i da moraju da prekinu snimanje filma na neko vreme. 

- Hvala Bogu da je ta žena primetila sve to na vreme jer ja nisam imala pojma - zaključila je Rajli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike