Sin Robina Vilijamsa podsetio svet na devet godina od smrti glumca: Ovi dani su uvek teški (FOTO)

13.08.2023

17:53

0

On je u na svom profilu podelio fotografiju sa svojim ocem

Sin Robina Vilijamsa podsetio svet na devet godina od smrti glumca: Ovi dani su uvek teški (FOTO)
Robin Vilijams - Copyright Profimedia

Sin Robina Vilijamsa, Zak Vilijams se oglasio na Instagramu povodom devet godina od smrti svog oca, voljenog glumca Robina Vilijamsa.

On je u na svom profilu podelio fotografiju sa svojim ocem.

Profimedia
 

- Tata, na tvoju devetogodišnjicu pamtim te po tvojim najboljim modnim izborima. Ovi dani su uvek teški i volim da se setim kako si ti bio uvek Ti. Volim te  - napisao je Zak, koji je očigledno nasledio smisao za humor od svog oca. Na slici se vidi Robin Vilijams u netipičnom izdanju kako igra tenis.

Danas bi podržao štrajk glumaca

Takođe, deca poznatog glumca su nedavno na društvenim mrežama, obeležila i njegov 72. rođendan.

Zanimljivo je da se njegova ćerka Zelda oglasila na Tviteru, kada je napisala, da bi njen otac da je živ sigurno, podržao štrajk glumaca.

- Podržao bi borbu za umetnost i umetnike, danas i uvek - napisala je ona.

Profimedia
 

Robin Vilijams u srcima publike širom planete ostaće zapamćen po brojnim ulogama, kako u dramama (“Dobri Vil Hanting”, “Klub mrtvih pesnika”, “Dobro jutro, Vijetname”), tako i u komedijama (“Noć u muzeju”, “Zakrpa Adams”, “Gospođa Dautfajer”, “Kuka”), kao i u crtanim filmovima (“Aladin”).

Svoj prvi i jedini Oskar je dobio za ulogu psihologa u filmu “Dobri Vil Hanting”, iz 1997, a posle su usledile još dve nominacije, za “Društvo mrtvih pesnika” i “Kralj ribara”.

Iako ovi delovi njegove karijere zvuče strogo i ozbiljno, većina ga pamti još iz detinjstva, po ulozi Duha u Diznijevom Aladinu, koji je bio napisan specijalno za njega, uz dosta prostora za improvizacije.

Profimedia
 

U avgustu 2014, nakon nekoliko godina zdravstvenih, porodičnih i problema sa zavisnošću, Robin je izvršio samoubistvo u 63. godini.

Njegova žena Susan je kasnije otkrila da je patio od produženih epizoda anksioznosti, insomnije, stresa i tremora ruke više od godinu dana, takođe izjavivši da ga je ubio “terorista u glavi”.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike