Oglasio se Džoni Štulić: Leče svoje komplekse na meni

07.08.2023

11:00

0

"Postoji barem hiljadu lažnih profila pod mojim imenom"

Oglasio se Džoni Štulić: Leče svoje komplekse na meni
Džoni Štulić - Copyright YouTube

Muzičar Branimir Džoni Štulić je u tekstu kog je objavio muzički portal Ravnododna.com napisao da nije nedavno objavio novi album "Osveženje" i da se radi o fejsbuk krivotorini.

Profimedia
 

- Naglasio sam par puta javno da nemam nikakav Fejsbuk profil, i da postoji barem hiljadu lažnih profila pod mojim imenom koje Fejsbuk namerno ne želi skidati, pošto dotični leče svoje komplekse na meni, a ujedno su korisni, jer mute vodu, pa se tako sasvim u trend uklapaju (promocija bolesnih, a negacija zdravih) - naveo je Štulić.

Moje pesme su "stopostotna organska hrana"

Prema njegovim rečima, u slučaju "Osveženja" radi se "o kompilaciji raznih pesama s Jutjuba koje su objavljenje pre sedam-osam godina".

Štulić je dodao da je izvorna zamisao Jutjuba bila da korisnici objavljuju svoje kućne radove i da se toga strogo drži, i tako objavljene njegove pesme su "stopostotna organska hrana, znači nije klonirana (genetski modifikovana)".

Tanjug/Zoran Žestić
 

- Nisam koristio čak ni metronom, već je sve iz prvog pokušaja, i to bez mreže (kao na koncertu, ali bez plejbeka, ili pak cirkusant na trapezu, a ispod zjapi tridesetmetarski ponor i svi dolaze da na tvoj pad svršavaju) - napisao je Štulić.

Prema njegovim rečima, "to su pesme uz gitaru (kao uz logorsku vatru), koje se tako najbolje i čuju, otkako loše pesme tim načinom nemaju prođu (ne prolaze)".

- Stoga ne razumem (ili pak razumem) to fićfirićko zgražanje u takozvanoj (razmaženoj) javnosti koja nema pojma o ničemu, a kamoli o muzici - ocenio je muzičar.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike