Emotivna poruka sina Robina Vilijamsa koja je rasplakala sve: Čudesnost koja strašno nedostaje

24.07.2023

11:00

0

Uskoro će se navršiti devet godina od tragične pogibije komičara

Emotivna poruka sina Robina Vilijamsa koja je rasplakala sve: Čudesnost koja strašno nedostaje
Robin Vilijams - Copyright Profimedia

Robin Vilijams, slavni komičar, rođen je 21. jula i da je živ proslavio bi 72 rođendan.  Uskoro će se navršiti tačnije 11. avgusta devet godina od tragične pogibije kada je sebi oduzeo život.

Povodom njegovog rođendana na društvenim mrežama se oglasio njegov sin.

Robin Vilijams / Profimedia
 

Zak Vilijams je na Instagramu čestitao rođendan pokojnom ocu i rasplakao svet emotivnim rečima.

Pogled sa nestašnim osmehom

- Srećan 72. rođendan, tata! Sećam se koliko sam voleo taj pogled koji bi dao. Taj pogled sa nestašnim osmehom, pun ljubavi, koji su tvoji prijatelji i voljeni tako dobro poznavali. Radostan i radoznao i čudesan. Nedostaješ mi i volim te zauvek - napisao je njegov sin.

Robin Vilijams u srcima publike širom planete ostaće zapamćen po brojnim ulogama, kako u dramama (“Dobri Vil Hanting”, “Klub mrtvih pesnika”, “Dobro jutro, Vijetname”), tako i u komedijama (“Noć u muzeju”, “Zakrpa Adams”, “Gospođa Dautfajer”, “Kuka”), kao i u crtanim filmovima (“Aladin”).

Izvršio samoubistvo u 63. godini

Svoj prvi i jedini Oskar je dobio za ulogu psihologa u filmu “Dobri Vil Hanting”, iz 1997, a posle su usledile još dve nominacije, za “Društvo mrtvih pesnika” i “Kralj ribara”.

Iako ovi delovi njegove karijere zvuče strogo i ozbiljno, većina ga pamti još iz detinjstva, po ulozi Duha u Diznijevom Aladinu, koji je bio napisan specijalno za njega, uz dosta prostora za improvizacije.

Robin Vilijams / Profimedia
 

U avgustu 2014, nakon nekoliko godina zdravstvenih, porodičnih i problema sa zavisnošću, Robin je izvršio samoubistvo u 63. godini.

Njegova žena Susan je kasnije otkrila da je patio od produženih epizoda anksioznosti, insomnije, stresa i tremora ruke više od godinu dana, takođe izjavivši da ga je ubio “terorista u glavi”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike