Potresna prva objava ćerke Trita Vilijamsa nakon tragedije: Ovakvu bol nikad nisam osetila (FOTO)

15.06.2023

11:35

0

Nekoliko dana pre smrti oca objavila zajedničku fotografiju na Instagramu

Potresna prva objava ćerke Trita Vilijamsa nakon tragedije: Ovakvu bol nikad nisam osetila (FOTO)
Trit Vilijams - Copyright Profimedia

Glumac Trit Vilijams, koji je u čuvenom filmu "Kosa" igrao jednu od glavnih uloga, poginuo je u 72. godini, pre dva dana.

Glumac je upravljao svojim motociklom kada ga je pokosio automobil, nakon čega je helikopterom hitno prebačen u bolnicu gde je preminuo.

Profimedia
 

Na svom Instagram nalogu, nakon tragedije, prvi put se oglasila njegova ćerka Eli Vilijams, koja se samo nekoliko dana pre nesreće, fotografisala sa svojim ocem.

Potpuno sam slomljena

- Ovakvu bol nikada nisam osetila. Potpuno sam slomljena - napisala je a uz tekst podelila fotografiju sa ocem. Zatim je dodala:

Printscreen/Instagram/elliecwills
 

- Hvala svima koji su poslali poruke i čuvali našu porodicu u svojim srcima tokom ovih strašnih trenutaka.

Bio je glumčina

Džejkob Gribl, šef vatrogasne službe u Dorsetu u Vermontu, rekao je za "People" da se nesreća dogodila u ponedeljak oko 17 časova, na putu 30 Long Trail Auto blizu Dorseta, u Vermontu.

Prema njegovim rečima strašna saobraćajna nesreća je uključivala jedan automobil i Vilijamsov motocikl.  Policija veruje da se vozač automobila okretao i da nije video motocikl.
Glumčevu smrt potvrdio je za "People" u ponedeljak uveče njegov agnt Beri Mekfirson.

- Poginuo je danas popodne Skrenuo je levo ili desno (i) auto ga je presekao. Slomljen sam. Bio je najlepši momak. Bio je tako talentovan. Bio je glumčina. Filmski stvaraoci su ga voleli. On je srce Holivuda od kasnih sedamdesetih. Bio je zaista ponosan na svoju glumu ove godine - rekao je Mekfirson, odmah nakon vesti o pogibiji glumca.

Samo nekoliko sati pre smrti objavio snimak sa ranča

Trit Vilijams je nakon "Kose", za koju je bio nominovan za Zlatni globus, igrao u nizu filmova i serija. Među najpoznatijima su "Bilo jednom u Americi", "Orao sleteo", "1941", "Everwood" i drugi.

Samo nekoliko sati pre pogibije objavio je snimak sa svog ranča vrednog milion dolara, i pohvalio se pratiocima kako uživa u zelenilu. Na poslednjem snimku koji je objavio na Instagram profilu vidi se kako obavlja radove na svom ranču.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike