Tamara Aleksić u novoj ulozi: Omiljeni lik iz čuvenog filma

21.12.2020

13:26 >> 16:48

0

Autor: Dejan Ćirić

Sinhronizovana animacija Fantastični povratak u Oz od 24. decembra u bioskopima širom Srbije

Tamara Aleksić u novoj ulozi: Omiljeni lik iz čuvenog filma
Copyright Promo/MCF

Dogodovštine Doroti iz voljene filmske adaptacije romana Limana Frenka Bauma „Čarobnjak iz Oza“ nadaleko su poznate generacijama, a sada, nakon mnogo godina, njena unuka i imenjakinja prolazi, po istoimenoj zemlji kroz neke nove i uzbudljive avanture.

Promo/MCF

Pošto bioskopi, uz sve preporučene epidemiološke mere, sada produženo rade do 21 sat, film se prikazuje za svu publiku, ljubitelje animacije, ali i one sklone da prepoznju dar za neverovatnu sinhronizaciju i prilagođavanje glasova animiranim likovima. Glumci Tamara Aleksić, Nenad Stojmenović, Ljubomir Bulajić i Đorđe Stojković glavni su „glasovi“ ovog ostvarenja.

Pročitajte još

– Naša Doroti je unuka one Doroti i po mnogo čemu liči na nju. Borbena je, pažljiva prema drugima, svoja, ali i toliko zaljubljena u Tima kome pozajmljuje glas divan glumac i moj veliki drug Ljuba Bulajić – ističe Tamara Aleksić koja „igra“ Doroti.

Promo/MCF

Godinu dana nakon što su ga Doroti i stanovnici Smaragdnog grada pobedili, zlikovac Urfin Đus pokušava da im se osveti. Kako bi uspešno komandovao vojskom, Urfinu nije potrebna samo magična knjiga, već i Dorotine srebrne papuče koje su sakrivene na sigurnom mestu u njenoj kući. Nažalost, njen gost Tim je veoma znatiželjan i sasvim slučajno pronalazi papuče koje ga zajedno sa Doroti odvode u zemlju Oz. Smaragdni grad i njegovi građani ponovo će biti u nevolji.

Promo/MCF

Godine 2018. u bioskopima se prikazivao prvi deo animirane priče o Doroti, „Fantastično putovanje u Oz.“ Sada se ta avantura nastavlja.

– Gledao sam i prvi deo ovog crtanog filma. Moj sin ga baš voli i zbog toga mi je veliko zadovoljstvo da sam sada deo ekipe koja radi nastavak. Urfin mi je bio zabavan i glumački inspirativan. Zlikovac koji je šarmantan na jedan uvrnut način – rekao je glumac Nenad Stojmenović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike