Šokantna odluka zvezde "Avatara" i "Čuvara galaksije": Zoe Saldana najavila odlazak posle deset godina

01.05.2023

10:45

0

Glumi u četiri od deset filmova s najvećom zaradom u istoriji

Šokantna odluka zvezde "Avatara" i "Čuvara galaksije": Zoe Saldana najavila odlazak posle deset godina
Zoe Saldana - Copyright Profimedia

Glumica Zoe Saldana, zvezda "Avatara" najavila je svoj odlazak iz Marvelove franšize "Čuvari galaksije".

U intervjuu za magazin Total Film je rekla da bi treći deo franšize mogao biti njeno poslednje pojavljivanje u ulozi Gamore, koju je igrala 10 godina.

Profimedia
 

- Došlo je vreme da se povučem i da se pojavi sledeća generacija. Jedina stvar koju ne bih želela je da Gamora ode. Ona je bila jako uticajan lik za obožavatelje, a posebno za mlade devojke. Volela bih da Marvel pronađe način kako pronaći tu sledeću generaciju glumaca koji mogu oživeti  te likove i dati im besmrtnost kojoj se fanovi generacijski vraćaju - izjavila je ova glumica.

Glumi u četiri od deset filmova s najvećom zaradom

"Čuvari galaksije 3" biće peti film u kojem Saldana tumači Gamoru, a tokom poslednjih nekoliko meseci 44-godišnja glumica koja je glumila u četiri od deset filmova s najvećom zaradom u istoriji govorila je o napuštanju Marvelovog kinematografskog svemira.

Profimedia
 

Ova glumica je nedavno izjavila da se oseća kreativno "zaglavljenom" pojavljujući se u franšiznim filmovima kao što su "Marvel" i "Avatar" poslednjih 10 godina, a za "Variety" je u novembru izjavila da će pokušati odbiti povratak.

- Nikad ničemu ne mogu reći ne, ali ta zelena šminka? Ne bih se iznervirala da se ne ponovi. Nedostaje mi Gamora, ali ne nedostaju mi pozivi u 3:30 ujutro, petosatno šminkanje i odlasci dermatologu posle toga - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike