Sergej Trifunović i Voja Brajović na sceni Zvezdara teatra: "Voz" za početak sezone

22.09.2020

15:20 >> 11:09

0

Publiku očekuje i Hipnoza jedne ljubavi, Generalna proba samoubistva, Večera budala, Korešpodencija, Tre sorele...

Sergej Trifunović i Voja Brajović na sceni Zvezdara teatra: "Voz" za početak sezone
Copyright ATAImages / Antonio Ahel

Nakon šestomesečne pauze, Zvezdara tetar 10. oktobra otvara novu sezonu predstavom “Voz” Komraka Makartija, u režiji Voje Brajovića u kojoj igra sa Sergejem Trifunovićem.

Ove jeseni publiku očekuje i “Hipnoza jedne ljubavi”, “Generalna proba samoubistva”, “Večera budala”, “Korešpodencija”, “Tre sorele”, “Pasivno pušenje”, “Ljubav u Savamali” i “Feliks”.

Na blagajni pozorišta ljubitelji teatra mogu zameniti neiskorišćene ulaznice iz marta i jula ove godine.

U cilju zaštite zdravlja i međusobne brige, a u skladu sa preporukama Vlade Srbije, iz Zvezdara teatra obaveštavaju publiku da je prilikom dolaska u pozorište, neophodno ispoštovati određene mere zaštite kao što su nošenje zaštitne maske za lice, držanje rastojanja od najmanje 1.5 metra, dezinfikovanje obuće i ruku prilikom dolaska na predstavu, merenje temperature pre ulaska u pozorišnu salu…

“Tokom izvođenja predstava pridržavaćemo se svih preporučenih mera bezbednosti kako bismo sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu. Bićemo krajnje odgovorni prema publici, glumcima i svim izvođačima predstava, poštujući sve preporuke za bezbedan rad ustanova kulture u novonastalim okolnostima, verujući da će pozorište i nadalje biti bezbedno mesto slobodnog duha i istinske potrebe za kulturom” poručuju iz Zvezdara teatra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike