Šokantno priznanje Sema Nila: Istina je da najverovatnije umirem!

18.03.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je u svojim memoarima otkrio zastrašujuće vesti

Šokantno priznanje Sema Nila: Istina je da najverovatnije umirem!
Sem Nil - Copyright Profimedia

Slavni glumac Sem Nil (75) u svojim memoarima „Did I Ever Tell You This“ otkrio je da se leči od raka krvi koji je u trećem stadijumu.

Glumac je svoju knjigu započeo šokantnom rečenicom: "Istina je da najverovatnije umirem. Moraću malo da ubrzam ovu priču", navodi Gardijan.

Profimedia
 

Nil je u memoarima pisao o najvažnijim trenucima svog života i karijere, navodeći da se uvek trudio da što više radi, posebno tokom lečenja od raka.  

Knjiga mi je dala razlog da živim

- Možda ću morati ovo da ubrzam. Došao sam do trenutka kada ništa ne radim, a navikao sam da radim jer to volim. Volim da idem na posao i da budem sa ljudima i da svaki dan uživam u društvu prijatelja. Odjednom sam ostao uskraćen za sve to. Zapitao sam se: „Što da učinim?“ rekao je glumac u intervjuu za Gardijan povodom promocije svoje knjige i dodao:

- Nikad nisam imao nameru da napišem knjigu. Ali kad sam počeo, samo sam pisao i pisao. Ta knjiga mi je dala razlog da živim jer bih svake večeri pomislio - sutra ću o tome da pišem. To me je zabavljalo i ujedno spašavalo jer ne bih mogao da nastavim dalje, a da nemam šta da radim.

Profimedia
 

Glumac je naglasio da knjiga nije napisana da bi bila "memoari o raku i bolesti", ali da je i ta priča deo njegovog života tokom poslednjih godina.

Najmračnija godina u životu

Sem Nil je prvi put primetio promene na vratu u martu prošle godine, tokom promotivne turneje filma "Jurassic World Dominion". Potražio je lekarsku pomoć i ubrzo je stigla stravična dijagnoza - rak limfoma. Hemioterapija nije bila uspešna, pa je pristao na novu metodu lečenja kojoj se podvrgava na mesečnom nivou i to će morati da radi do kraja života.

Profimedia
 

Najnoviji rezultati pokazuju da više nema tragova opasne bolesti, ali glumac ne može da bude miran.

- Ne mogu da se pretvaram da prošla godina nije bila najmračnija u mom životu. Ali iz tog mraka je probila svetlost i olakšanje. Zahvalan sam na svakom danu koji sam dobio. Srećan sam što sam još uvek živ - rekao je glumac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike