Trinaesti roman Jua Nesbea "Krvavi mesec" o briljantnom detektivu: Legendarni Hari Hule u potrazi za monstrumom

16.03.2023

16:45

0

On se vratio, ovoga puta sa svojim istražiteljskim timom odmetnika

Trinaesti roman Jua Nesbea "Krvavi mesec" o briljantnom detektivu: Legendarni Hari Hule u potrazi za monstrumom
profimedia-0605606797 - Copyright Profimedia

 „Krvavi mesec“, trinaesti roman Jua Nesbea o briljantnom detektivu Hariju Huleu, čekao se četiri godine. A za sve nestrpljive čitaoce koji bi da saznaju u kakve se nove situacije upleo Nesbeov junak, stiže dobra vest, da će se knjiga pojaviti uskoro u knjižarama.

Briljantni detektiv se vratio, ovoga puta sa svojim istražiteljskim timom odmetnika.  

Promo/Laguna
 

Neobičan "potpis" ubice

Angažovani su svi resursi policije u Oslu. Nestale su dve devojke. Jedino što ih povezuje je zabava poznatog milijardera i trgovca nekretninama na kojoj su svojevremeno obe bile.

Kada pronađe telo jedne od njih, policija primećuje neobičan „potpis“ ubice koji nagoveštava da je to tek početak njegovih monstruoznih namera.  

Pronalaženje nesvakidašnjeg ubice zahteva nesvakidašnjeg detektiva. Ali legendarni Hari Hule je otišao. Nakon što su ga otpustili, preselio se u Los Anđeles, gde namerava da pije do smrti – i na dobrom je putu da to ostvari.

Promo/Laguna
 

U timu drug iz detinjstva koji diluje kokain

U svakom slučaju, nema nameru da se vrati u Oslo... sve dok žena koja mu je spasila život ne bude u velikoj opasnosti. Pomoći će joj jedino ako prihvati neobičnu ponudu privatnog detektivskog angažmana i vrati se u grad od kojeg ne može da pobegne.  

Po povratku u Oslo, Hari okuplja tim sastavljen od druga iz detinjstva koji diluje kokain, korumpiranog policajca i nasmrt bolesnog psihologa. Ima deset dana da pronađe ubicu. Sat otkucava, a nad gradom se nadvija krvavi mesec...

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike