Selin Dion kakvu do sada nismo videli: Emotivne SMS poruke (FOTO/VIDEO)

19.02.2023 | 20:05

Autor: Dejan Ćirić

Slavnu pevačicu uskoro gledamo u romantičnoj komediji u kojoj će predstaviti nove pesme

Copyright Profimedia

Iako je prošle godine Selin Dion otkrila da se bori sa teškom bolešću, takozvanim sindromom ukočene osobe (SPS), zbog kog joj se mišići često grče, a koji „napada" jednog u milion pacijenta, i bez obzira na to što je nedugo nakon toga usledio skandal, jer je magazin Rolling Stone nije uvrstio na listu 200 najboljih pevača svih vremena, pevačica se ne predaje i nastavlja svoju uspešnu karijeru.

Profimedia
 

Uskoro ćemo je gledati u romantičnoj komediji „Ponovo ljubav“ (Love Again), koja 14. maja stiže u svetske bioskope, a upravo je objavljen trejler za ovaj film u kome Selin igra samu sebe i u kome će predstaviti svoje nove pesme.

Emotivne SMS poruke

„Glavna junakinja, Mira, teško podnosi gubitak svog verenika koji je preminuo i počinje da šalje emotivne SMS poruke na njegov mobilni telefon. U međuvremenu, njegov broj je službeno dodeljen novinaru Robu koji je nedavno raskinuo sa verenicom i sasvim izgubio nadu da će ikada pronaći ljubav svog života.

Profimedia
 

Ipak, Mirine poruke počinju da ga intrigiraju i on se upušta u pronalazak nove devojke. U toj avanturi pomoći će mu upravo Selin Dion“, navodi se u zvaničnom sinopsisu filma.  

Profimedia
 

Glavne uloge, pored Selin, tumače Prijanka Čopra i Sem Hjuan.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam