Povratak „Crne Guje“ nakon više 20 godina: Jedna stvar će vas razočarati (VIDEO)

16.02.2023

06:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Poslednje izdanje serije bio je milenijumski specijal "Napred i nazad" iz 2000. godine

Povratak „Crne Guje“ nakon više 20 godina: Jedna stvar će vas razočarati (VIDEO)
Serija "Crna Guja" - Copyright Profimedia

Čuvena humoristička serija "Crna Guja" posle dve decenije vratiće se ponovo nakratko pred gledaoce učešćem glumca Tonija Robinsona kao Boldrikovog sluge, 17. marta, u okviru televizijskog specijala „Comic Relief“, najavio je scenarista Ričard Kertis.

- Prvi put u 20 godina Boldrik će prirediti neku vrstu nastupa. Sada se još uvek dogovaramo, ali mislim da će to biti divna stvar sa Tonijem ponovo u akciji i uzbuđen sam zbog toga - rekao je Kertis gostujući na Bi-Bi-Si-jevom Radiju 2.

Profimedia
 

Previše ozbiljan da bi to radio

Upitan da li će se pojaviti Rouan Etkinson, koji je tokom četiri sezone uticajne britanske crnohumorne serije, prikazivane od 1983. do 1989. godine, igrao naslovnu ulogu Crne Guje, Kertis je rekao da neće, jer je "previše ozbiljan da bi to radio".

Serija "Crna Guja" je kroz različita istorijska razdoblja kao što su srednji vek, elizabetanska Engleska, kraj 18. veka i Prvi svetski rat, prikazivala doživljaje koristoljubivog Edmunda Crne Guje, njegovog repom opsednutog sluge Boldrika i drugih izmišljenih likova, često postavljenih u okruženje stvarnih istorijskih ličnosti.

Profimedia
 

Poslednje izdanje "Crne Guje" bio je milenijumski specijal "Napred i nazad" iz 2000. godine, dok se 2020. u okviru " Comic Relief-a" glumac Stiven Fraj pojavio u skeču kao Lord Melčit. 

              

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike