Bio je prvi u svemu: Emotivan oproštaj od Saše Petrovića

28.01.2023

19:00

0

Kolege i drugari iz detinjstva

Bio je prvi u svemu: Emotivan oproštaj od Saše Petrovića
Copyright Prinscreen/Youtube/STAGE Production

Bosanskohercegovački glumac Saša Petrović je preminuo juče, a tužnu vest je javnosti potvrdi bosanskohercegovački reditelj Srđan Vuletić.

Glumio je u ostvarenjima poput "Ovo malo duše", "Kuduz", "Ničija zemlja”, "Lud, zbunjen, normalan”, "Vratiće se rode” i mnogim drugima.

Šira publika ga najviše pamti po ulogama u "Audiciji" i  serijalu „Hajde da se volimo”.

Printscreen / Youtube
 

Previše brz za jedan život

Vest o njegovoj smrti mnoge je potresla a na instagramu se oglasio i njegov drug iz detinjstva i glumac Branko Đurić Đuro.

- Juče je otišao najbolji glumac naše generacije i moj drug od ranog detinjstva. Bio je prvi u svemu. Bio je previše brz za jedan život. Zbogom Sale. Putuj mirno, pajdo. Toliko toga smo prošli zajedno - napisao je Đuro na Instagramu.

Đuro je podelio i zajedničku fotografiju sa Sašom iz mladalačkih dana.

printscreen/Instagram/branko_djuric_djuro
 

Volim te brate

Vest o smrti kolege, Emira Hadžihafizebegovića je zatekla na snimaju filma u Hrvatskoj, nakon čega se kratko oglasio na svom Facebooku.

- Otišao je moj brat Saša Petrović. Vest me zatekla na snimanju filma u Hrvatskoj. Ne mogu ni procesuirati ni racionalno se odrediti prema toj informaciji“, napisao je Hadžihafizbegović, a zatim dodao:

- Ne znam ni zašto objavljujem ovaj post. Valjda je to odbrambeni mehanizam od neverice i suza koje mi nekontrolisano teku. Bilo je to ono prijateljstvo i više od toga, koje se ne komentariše, bila je to obostrana ljubav i emocija čiji sadržaj ne možeš nikada i nikome preneti a da taj neko to razume. To razumemo samo mi i ostaje samo među nama. Volim te brate. Falićeš al jako. Adio kumpanjo - napisao je poznati glumac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike