„Beogradski sindikat“ posle 15 godina ponovo u Nišu (FOTO)

25.01.2023 | 11:54

Ulaznice za koncert su od danas u prodaji i mogu se nabaviti online na tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima

Copyright Risto Delić / Promo

Legendarni hip-hop bend „Beogradski sindikat“proslaviće zajedno sa publikom svoj 24. rođendan na velikom koncertu koji je zakazan 11. marta u hali Čair u Nišu.

Nakon spektakularnog koncerta koji su prošle godine održali na prepunom stadionu Tašmajadan u Beogradu, Sindikat se vraća u Niš, gde su uvek tradicionalno imali odličan odnos sa publikom.

- Ove godine rođendan slavimo u Nišu! Mnogo se radujemo jer znamo da nema bolje atmosfere nego sa našim ljudima iz ovog dela Srbije. S druge strane, u Nišu nismo imali ovako veliki koncert tačno 15 godina, tako da smo sigurni da nas čeka nezaboravno veče. Dolazimo sa novim pesmama, sa vrhunskim gostima – baš onako kako Niš zaslužuje posle ovoliko vremena koliko se nismo uživo družili. Očekujemo da će podrška stići i iz drugih delova Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, ali i iz dijaspore, odakle je dolazak najavio veliki broj diskretnih heroja. BS je oduvek bio simbol okupljanja za sve naše ljude, najavljuje Fedja Dimović iz „Beogradskog sindikata“.   POGLEDAJ GALERIJU

Ulaznice za koncert su od danas u prodaji i mogu se nabaviti online na tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Promo