Bili Ajdol dobio zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu: Rokenrol u venama (FOTO/VIDEO)

09.01.2023

13:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Decenijama je ostao svoj, a za to je potrebno mnogo hrabrosti i puno integriteta

Bili Ajdol dobio zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu: Rokenrol u venama (FOTO/VIDEO)
Bili Ajdol - Copyright Profimedia

Bili Ajdol je svoju zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih dobio u petak, 6. januara, i prva je poznata ličnost koja u ovoj godini dobija ovo prestižno priznanje.   

- Zaista je ludo biti u ovakvoj situaciji, da dobijam ovakvu nagradu i da mi se na ovakav način odaje počast - izjavio je muzičar.

Profimedia
 

- Objavio je stvarno dobre singlove. Možda smo zato svi danas ovde. Bili Ajdol ima rokenrol u svojim venama, a pank rok u svom DNK. On je onaj pravi jer je decenijama ostao svoj, a za to je potrebno mnogo hrabrosti i puno integriteta - rekao je, između ostalog, u svom govoru na ceremoniji Henri Rolins.

Radio sam muziku jer sam je voleo

- 47 godina nakon što sam počeo da pevam u grupi Generation X i 35 godina nakon što sam došao u Ameriku, stvarno nikada nisam mogao ni da zamislim ovako nešto. U početku, sredinom 70-tih, svirali smo muziku u vreme pank roka. Nije bilo puno nade - naglasio je Ajdol i dodao:

Profimedia
 

- Onda smo odlučili - ako nema nade, nema ni budućnosti i radićemo ono što volimo. I to je ono što sam učinio. Radio sam muziku jer sam je voleo. Nije bilo nikakvog drugog razloga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike