Bend "Maneskin" objavio novu pesmu: Uskoro eksplozivni novi album (VIDEO)

19.12.2022

16:00

0

Novi singl "Gossip" izlazi tačno na srpsku Novu godinu

Bend "Maneskin" objavio novu pesmu: Uskoro eksplozivni novi album (VIDEO)
Damiano David - Copyright Profimedia

Grupa "Maneskin" objavila je novi singl  "La Fine" i najavila eksplozivnu novu saradnju na budućem albumu "Rush!" (SME) koji izlazi 20. januara!

Noseći singl albuma "RUSH!" biće pesma "Gossip" u kojoj je grupa "Måneskin" ugostila Toma Morella, člana legendarnih "Rage Against The Machine" i "Audioslave".

Singl "Gossip" izlazi tačno na srpsku Novu godinu

Singl "Gossip" izaći će tačno na srpsku Novu godinu (13.januara), a članovi Måneskin su povodom ove fantastične saradnje izjavili:

- Neverovatno iskustvo koje poseduje Tom Morello omogućilo nam je da bolje razumemo proces snimanja pesama. Ne možemo dovoljno da mu se zahvalimo što nam se pridružio u ovoj pesmi. Njegovo prisustvo je čast za čitav bend - izjavio je Damiano.

Profimedia
Maneskin

- Doneo je Rage u Måneskin - izjavio je Ethan.

- Tom je jedan od najvećih muzičara koje sam slušao i od kojih sam učio. Sviranje sa njim je ostvarenje sna. To je neverovatan poklon i meni najvažniji momenat ove neverovatne godine - izjavio je Thomas.

Na novom albumu 17 pesama

- Pesma je započela gitarskim rifom koga je Thomas napisao ranije i koga smo čuvali dugo vremena čekajući pravi momenat. Muzička ikona, Tom Morello nam se pridružio i dodao nešto posebno klasičnoj ritmičnoj bezbrižnosti Måneskina - izjavila je Vic.

Album "RUSH!" producirali su Fabrizio Ferraguzzo i Max Martin, sniman je u Los Anđelesu, Italiji i Tokiju i na njemu će se naći  prethodni singlovi: "Mammamia", "Supermodel" i power pop balada "The Loneliest", novi singl "La Fine", singl sa Tomom Morellom, "Gossip" kao i jedanaest novih pesama.

Profimedia
 

"Måneskin" će nastaviti svoju rasprodatu turneju Loud kids tour po Evropi početkom godine, a prvi datum je 23. februar kada će svirati u Pesaru (Italija).

Redosled pesama na albumu “RUSH!”: 1 Own My Mind, 2 Gossip Feat. Tom Morello, 3 Timezone, 4 Bla Bla Bla, 5 Baby Said, 6 Gasoline, 7 Feel, 8 Don’t Wanna Sleep, 9 Kool Kids
10 If Not For You, 11 Read Your Diary, 12 Mark Chapman, 13 La Fine, 14 Il Dono Della Vita, 15 Mammamia, 16 Supermodel ,17 The Loneliest

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike