Najnoviji roman Paula Koelja od danas u Srbiji: „Strelac“ i njegove tajne

09.12.2022

13:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Pred čitaoce stiže novi biser brazilske književnosti

Najnoviji roman Paula Koelja od danas u Srbiji: „Strelac“ i njegove tajne
Paulo Koeljo - Copyright Profimedia

Najnoviji roman slavnog pisca Paula Koelja „Strelac“ nadahnjujuća je priča o mladom čoveku u potrazi za životnom mudrošću.

Nekada slavan zbog svoje izuzetne streličarske veštine, Tecuja je izabrao da živi povučeno kao drvodelja u zabačenom selu. Jednog dana u selo će doći čovek koji izaziva Tecuju da se takmiče. Svedok tog nadmetanja biće dečak koji će zadivljeno posmatrati dva vešta streličara, ali samo jedan će znati da mu prenese tajne ovog umeća, kao i velike životne mudrosti.

Promo/Laguna
 

Ne zaustavljaj se ni iz straha ni iz radosti

Priča Paula Koelja podseća nas da su naši postupci neraskidivo povezani sa treptajima duše i da život obeležen strahom od odbacivanja ili poraza nije vredan življenja. „Ne zaustavljaj se ni iz straha ni iz radosti - put strelca nema kraj“, poučiće Tecuja dečaka i čitaoce ove inspirativne i prelepo ilustrovane knjige.

Mudrost, velikodušnost i milosrđe učinili su Paula Koelja piscem svetskih bestselera koji nam poručuju da ispunjen život podrazumeva naporan rad, strast, brigu o drugima i hrabrost da se suočimo sa neočekivanim sudbinskim obrtima.

Profimedia
 

Knjigu „Strelac“ u prevodu Dunje Lozuk možete pronaći od petka, 9. decembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs, kao i u Noći knjige koja traje do 11. decembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike