Jelena Gavrilović: Šta se dešavalo tokom jedne glamurozne noći u Njujorku (FOTO)

09.11.2022

11:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Gala svečanost održana je u istorijskom zdanju Gotam hol

Jelena Gavrilović: Šta se dešavalo tokom jedne glamurozne noći u Njujorku (FOTO)
Jelena Gavrilović - Copyright Promo/Nebojša Babić

Srpska glumica Jelena Gavrilović oduševila je publiku u Njujorku na gala manifestaciji u organizaciji Srpskog filantropskog udruženja, a koja je za cilj imala prikupljanje donacija za stipendije srpskih studenata.

Promo/Nikola Bradonjić
 

Jelena je na otvaranju događaja, svojom izuzetnom glasovnom interpretacijom izvela dve numere, na srpskom i engleskom jeziku, uz klavirsku pratnju muzičara Filipa Bulatovića.

Nastup legendarnog Čole

Zajedno sa Đorđem Petkovićem, članom Odbora Srpskog filantropskog udruženja, vodila je program koji je kao krunu večeri imao nastup legendarnog Zdravka Čolića.

Promo/Nikola Bradonjić
 

Gala svečanost održana je u istorijskom zdanju Gotam hol u Njujorku i okupila je 400 ljudi iz Sjedinjenih Država, Srbije i drugih zemalja.

Događaj je prikupio više od 85.000 dolara za stipendije srpskih studenata u okviru programa Fondacije Studenica. Ovaj iznos će omogućiti da više od 55 srpskih studenata koji nemaju finansijsku podršku, a akademski su uspešni, neometano nastave ili dovrše univerzitetske studije.

Fondacija Studenica, koja postoji već 29 godina, do sada je prikupljanjem sredstava pomogla obrazovanje preko 2.000 studenata.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike