Emotivna ispovest Gorice Nešović: Ma ne dam, bre, da me iko slomi! (VIDEO)

07.10.2022

06:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Skretala nam je pažnju na to da ptice ujutru u Beogradu još uvek pevaju

Emotivna ispovest Gorice Nešović: Ma ne dam, bre, da me iko slomi! (VIDEO)
irena_posa - Copyright Instagram screenshot / irenaposha

Juče nas je napustila Gorica Nešović. Verovala je, kao i svi mi, koji pamtimo neka prohujala, srećnija vremena, da u radio aparatu žive „mali ljudi“. I postala je jedna od njih, pretvarajući svitanja, buđenja i jutra u nešto posebno.

Darovala nam je iz te male magične kutije dobru energiju uz prvu jutarnju kafu, brinući da se toplo obučemo kad krenemo na posao, vodeći računa da ne zaboravimo da isključimo ringlu i da ponesemo osmeh kad izađemo iz stana. Skretala nam pažnju na to da ptice ujutru u Beogradu još uvek pevaju. Činila ovaj svet boljim mestom.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Nije Gorica bila samo novinar. Nije bila samo jedna od mnogih. Nije bila samo glas. Bila je dobri duh Beograda, prijatelj, oslonac, podrška... znanima i neznanima. Onima koji su je slušali, poznavali, voleli. U etar naših života donela je toplinu, vedrinu, humor i ljubav. Sve ono što je nosila u sebi.

Nije Gorica otišla. Samo je nakratko isključila mikrofon, da malo, kako bi rekla, dane dušom. Ostaje ona tu. U radiju, u buđenjima, u pesmi ptica, u svima nama. Ostaje da bismo i dalje znali da neko brine da nam ne bude hladno kada krenemo na posao. Tako jednostavno, a tako ogromno. Takva je bila Gorica Nešović.

Gorica Nešović, printscreen „Praktična žena"
 

Za emisiju „Bulevar“, snimljenu 2014. godine, koju možete pogledati u nastavku, Gorica je dala jedan od svojih najboljih i najličnijih intervjua, koji čak i posle toliko vremena ne gubi na onome što je i nju činilo jedinstvenom - emociji i istini.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike