Idris Elba kao "Zver": Borba za opstanak u fantastičnim predelima Južne Afrike (FOTO/VIDEO)

22.08.2022

15:00

0

Ponekad je šuštanje u žbunju zaista čudovište

Idris Elba kao "Zver":  Borba za opstanak u fantastičnim predelima Južne Afrike (FOTO/VIDEO)
002 - Copyright Foto: Promo/Taramaunt film

Avanturistička drama - triler "Zver" sa Idrisom Elbom u glavnoj ulozi stiže u bioskope 25. avgusta.

U ovom napetom i nesvakidašnjem ostvarenju reditelja Baltazara Kormakura imaćemo priliku da gledamo borbu jednog čoveka za svoju porodicu, za opstanak i goli život.

Foto: Promo/Taramaunt film
 

Uz fantastične predele Južne Afrike, egzotičan biljni i životinjski svet, film „Zver“ na najiskreniji način predstavlja nam nagon za preživljavanjem, dramu koja se odvija u čoveku dok pokušava da zaštiti svoju decu, a sa druge strane nagonsku potrebu divlje zveri da po svaku cenu bude neprikosnoveni vladar divljine.  

Ponekad je šuštanje u žbunju zaista čudovište.

Foto: Promo/Taramaunt film
 

U novom, uznemirujućem trileru Idris Elba glumi oca koga, zajedno sa njegove dve ćerke, progoni ogromni lav odmetnik, u nameri da dokaže da u savani može biti samo jedan predator na vrhu lanca ishrane.

Foto: Promo/Taramaunt film
 

Dr Nejt Danijels (Elba) koji je nedavno postao udovac, sa ćerkama odlazi na dugo planirano putovanje u Južnu Afriku, gde je prvi put sreo svoju ženu, u rezervat za divljač kojim upravlja Martin Betls, stari porodični prijatelj i biolog za divlje životinje.

Ali ono što počinje kao putovanje isceljenja prerasta u strašnu borbu za opstanak kada počne da ih uhodi lav, koji je preživeo napad krvožednih lovokradica i zbog toga sve ljude vidi kao neprijatelje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike