Počelo snimanje akcionog spektakla "Pored nas": Isidora Simijonović pojačanje domaće trilogije

17.08.2022

08:00

0

U glavnim ulogama opet su mladi, talentovani i sada već afirmisani glumci

Počelo snimanje  akcionog spektakla "Pored nas":  Isidora Simijonović pojačanje domaće trilogije
Isidora Simijonović Foto: Natalija Atanacković

U toku je snimanje novog filma reditelja Stevana Filipovića "Pored nas".

U glavnim ulogama opet su mladi, talentovani i sada već afirmisani glumci, koje smo zavoleli u hit filmu "Pored mene" iz 2015. godine, a taj tim je sad pojačan Isidorom Simijonović (čiji ćete lik prethodno upoznati u filmu "Pored tebe", krajem ove ili početkom 2023.godine). Iznenađenje je i gostovanje Mime Karadžića u filmu... ali o tome se još uvek malo zna.

Foto: Natalija Atanacković
 

Brojna odlaganja početka snimanja, izazvana pandemijom, samo su dodatno učvrstila želju mlade i uigrane ekipe da napravi film koji će oduševiti sve one koji su pogledali film o zaključanim maturantima u školi, kao i nove, mlađe generacije koje će se u ovoj priči prvi put upoznati sa Lazarom, Strahinjom, Isidorom, Tadijom, Jelenom, Unom i ostalim, već poznatim, ali i novim, veoma zanimljivim likovima.

"Pored nas“ je akciono-avanturistički spektakl koji će na grandiozan način zaokružiti trilogiju uz filmove "Pored mene" (prvi deo, Zlatna arena u Puli 2015, pobednik u Vrnjačkoj Banji, Sopotu, FEDEORA na FEST-u 2016...) i "Pored tebe"(prvi nastavak).

Osim izvanredne glume, na koju su nas već navikli, ovog puta očekujemo do sada neviđenu avanturu u nesvakidašnjem ambijentu. Sve se to uzdržano najavljuje, ali se ne otkriva previše. Naprotiv, započeto je tajnovito.

Kažu da je važno da se tokom rada, tokom priprema i snimanja obezbedi apsolutni mir i maksimalni uslovi za potpunu koncentraciju ekipe, kako bi atmosfera kojom će ovo ostvarenje odisati bila potpuno autentična.

Foto: Natalija Atanacković
 

U glavnim ulogama su i ovoga puta Slaven Došlo, Nikola Glišić, Milica Majkić, Darko Ivić, Gorica Regodić i drugi, a na zadovoljstvo svih, fantastično pojačanje ekipi čini glumica Isidora Simijonović.

Takođe saznajemo da jedan od likova tumači specijalni gost Mima Karadžić, koji je veoma prijatno iznenađenje.

Snimanje će trajati do kraja septembra, a u distribuciji Taramount filma, "Pored nas " u bioskope stiže 2024. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi