Salma Hajek otkrila zašto je oklevala da prihvati ulogu u novom filmu Anđeline Džoli (FOTO)

14.08.2022 | 06:01

Autor: Dejan Ćirić

„Uvek sam se divila njenim filmovima, ali mislim da je ovaj na kome radimo ili najbolji ili jedan od njenih najboljih do sada“, ističe glumica

Copyright Salma Hajek i Anđelina Džoli/Profimedia

Anđelina Džoli ponovo je iza kamere i režira film “Without blood” (Bez krvi), čija je radnja smeštena u Rim.

Glavnu ulogu tumači Salma Hajek, a dve holivudske zvezde su se veoma brzo sprijateljile nakon Marvelovog filma „Večni“, što je verovatno i uslovilo da Džolijeva slavnoj koleginici dodeli vodeću ulogu u ovom ostvarenju.

Salma Hajek ima samo reči hvale za svoju koleginicu. U intervjuu za magazin People, rekla je da je Anđelina „verovatno najbolji reditelj s kojim sam ikada radila, a sarađivala sam sa zaista velikim imenima.”

Profimedia
 

Hajekova je u svojoj dosadašnjoj karijeri igrala u filmovima Olivera Stouna (Savages), Stivena Soderberga (Traffic) i Kloi Žao (Eternals), kao i u ostvarenjima Ridlija Skota i Roberta Rodrigeza, što rečima upućenim Džolijevoj daje dodatnu težinu.

- Uvek sam se divila njenim filmovima, ali mislim da je ovaj na kome radimo ili najbolji ili jedan od njenih najboljih do sada - smatra glumica.

Anđelina Džoli je režirala pet filmova. „Bez krvi“ je adaptacija istoimenog romana Alesandra Barika, čija se radnja odvija „nakon neidentifikovanog sukoba“ i istražuje „univerzalne istine o ratu, traumi, sećanju i lečenju“.

Promo / MCF
 

Salma Hajek ističe da je snimanje bilo naporno, ali da je uživala u svakom trenutku:

- Bio je to veoma težak film za snimanje, ali s druge strane, mučili smo se s osmehom na licu jer Džolijeva đavolski dobro radi svoj posao.

Poznata glumica je priznala da je oklevala kada je dobila poziv od Anđeline. POGLEDAJ GALERIJU

- Moram da priznam da sam odugovlačila sa donošenjem odluke. Pomislila sam da ću, ako prihvatim ulogu, možda naše prijateljstvo dovesti u opasnost. Međutim, sada je poštujem još više - rekla je Hajekova za People.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam