Odabrana glumica koja će igrati Ejmi Vajnhaus? Dovoljno anonimna i dovoljno provokativna (FOTO)

03.08.2022 | 06:01

Autor: Dejan Ćirić

Završila je Kraljevsku akademiju dramskih umetnosti u Londonu, jevrejskog je porekla, kao i slavna pevačica, ume da peva i ima specifičnu boju glasa

Copyright Profimedia

Kako je nedavno preneo Varajeti film o Ejmi Vajnhaus, koji je dobio podršku njenog oca Miča, režiraće rediteljka filma "50 nijansi - Siva", Sem Tejlor-Džonson, koja je inače bila bliska prijateljica tragično preminule pevačice.

Film će se zvati "Back To Black", kako glasi jedna od najpoznatijih Ejminih pesama. 

Ejmi Vajnhaus/Profimedia
 

Neposredno po objavljivanju te vesti počela je potraga za glavnom glumicom. U igri su bile Lejdi Gaga, Kamila Kabeljo, Aleksa Demi iz serije „Euforija“, kao i bivša članica sastava „Fifth Harmony“ Loren Hauregi.

Međutim, prema najnovijim informacijama koje je objavio Varajeti, a preneo The Playlist, pojavilo se novo ime. Iako još uvek ništa nije zvanično potvrđeno, postoje velike šanse da ovu veliku ulogu odigra glumica Marisa Abela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marisa Abela (@marisaabela_)

 

Ova dvadesetpetogodišnja Britanka trenutno igra problematičnu Jasmin Kara-Hanani u seriji „Industry“, u kojoj je snimila izuzetno eksplicitne scene, a gledaćemo je i u filmu „Barbi“ čije je snimanje nedeljama unazad u centru pažnje zbog transformacija Margo Robi i Rajana Goslinga.

Abela je završila Kraljevsku akademiju dramskih umetnosti u Londonu, jevrejskog je porekla, kao i Ejmi, ume da peva i ima specifičnu boju glasa. Producenti filma želeli su da se u ulozi pokojne muzičke zvezde nađe manje poznata glumica, a Marisa za sada to jeste, bar kada je u pitanju planetarna popularnost.

Ejmi Vajnhaus/Profimedia
 

Naredni period će pokazati da li će Abela zaista igrati Ejmi, ali kako stvari za sada stoje, ona je prvi favorit za ovu veliku ulogu.

Premijera filma „Back to Black“ planirana je za 2024. godinu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam